- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Aktív témák
-
tomcsi
őstag
Tv kérdés megoldva..
Mosógép ajánlat jöhet még.. -
tomcsi
őstag
válasz
Kazi king #19 üzenetére
Azt hisze, ezt inkább kihagyom.
Ezt találtam az Sg fórumon
''Whirlpool elöltöltöst ne vegyen senki, most 10 hónapos, betelet a garancia füzet, 2 hónapos korában programkapcsoló csere. azota szar mint állat minden baja van. tipus: FL 5105
Ja a Whirlpool megszüntette a plusz garanciát (lehet hogy nem véletlen)és basszák kicserélni, mert hogy csak olyat cserélnek ami nem javítható, vagy kicserélik de nem garanciába hanem mint minőségi csere.Ez azzal jár hogy a amortizációt számolnak, és ha másik tipust kérsz a forgalmazói listaár szerinti külömbséget fizesd rá a másik készülékre. Ja a forgalamazói listaár kb duplája a fogyasztóinak. Nekem azt mondták fizessek 35k-t a másik gépre és kicserélik. Én ujonnan vettem 74k-ért most lehet venni 65000-ért a másik pedig legdrábább helyen is max 80k (de láttam 73K-ért is)
Szerintem ez aztán a kibaszás!!!'' -
tomcsi
őstag
-
tomcsi
őstag
Hahó..
-
tomcsi
őstag
Legyél csak az első..
-
tomcsi
őstag
Északai up..
-
tomcsi
őstag
Szóval kéne nekem egy tv ami 100Hz-es és 82cm-es..
Na jó egye fene lehet 72-es is..
Garancia ha van az csak jó. Mindenféle ajánlat jöhet. A lényeg, hogy fiatal tv kéne, olyan 2 év körüli..
Meg kéne valami jobb mosógép ami ''A'' energiaosztályú és 1000-res centrifugája van. Itt is jó lenne ha akadna garancia..
Várom az árajánlatokat. Viszonylag sürgős lenne a dolog és ha kell jó ár esetén az országban el is megyek érte..
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (10/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest