Aktív témák
-
Kazi king
tag
egen, azt is én irtam, de mondtam is a telefonba hogy hadakoztunk a whirpol-al, de kiderült hogy nem a mosógép a roszz hanem az elkktromos hálozat a lakásba. (van hogy leoltom a villanyt és villog az égő meg hasonlók) ettől függetlenül télleg szemét húzás volt a whirpol részéröl a dolog, de mindeggy.
Mellesleg meg azért kell eladnunk mert költözünk és a másik lakásban nem fér el a fürdőszobában. venni kell helyette felültöltőst.
ahogy gondolod. -
woodpaul
őstag
Egyesek szerint ez már egy másik Orion, és a névegyezés csak a véletlen műve. Jó lenne tudni, mi az igazság. Lehet, Apámat az is vezérelte, hogy a család első TV-je is Orion volt. Nos, az Ő pénze, az Ő döntése... én legalább egy hétig jártam volna a boltokat. Ha ''az idő = pénz'' alaptézist vesszük alapul, nem biztos, hogy jobban jártam volna...
-
woodpaul
őstag
Eh, Veszprém. Itt nincs MM, legközelebb Fehérváron. Apám agya hirtelen bedurrant, hogy új TV kell, fel sem térképeztük igazán a piacot, 2 helyi boltban voltunk. Végül egy Orionra esett a választás, mivel ebben az árkategóriában csak ez tudta a PiP-et. Különösebb bajom eddig nincs vele, csak hát piszkál a gondolat, hogy ezt a TV-t kis hazánkban rakták össze stb. Remélem, félelmem alaptalan!
-
Viktor77
titán
Bővebben: link
2004.06.18-án vettem, innen számítva 2 év a gari, szal még van rá bő 1 év.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest