- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Aktív témák
-
tomcsi
őstag
Tv kérdés megoldva..
Mosógép ajánlat jöhet még.. -
Kazi king
tag
egen, azt is én irtam, de mondtam is a telefonba hogy hadakoztunk a whirpol-al, de kiderült hogy nem a mosógép a roszz hanem az elkktromos hálozat a lakásba. (van hogy leoltom a villanyt és villog az égő meg hasonlók) ettől függetlenül télleg szemét húzás volt a whirpol részéröl a dolog, de mindeggy.
Mellesleg meg azért kell eladnunk mert költözünk és a másik lakásban nem fér el a fürdőszobában. venni kell helyette felültöltőst.
ahogy gondolod. -
tomcsi
őstag
válasz
Kazi king #19 üzenetére
Azt hisze, ezt inkább kihagyom.
Ezt találtam az Sg fórumon
''Whirlpool elöltöltöst ne vegyen senki, most 10 hónapos, betelet a garancia füzet, 2 hónapos korában programkapcsoló csere. azota szar mint állat minden baja van. tipus: FL 5105
Ja a Whirlpool megszüntette a plusz garanciát (lehet hogy nem véletlen)és basszák kicserélni, mert hogy csak olyat cserélnek ami nem javítható, vagy kicserélik de nem garanciába hanem mint minőségi csere.Ez azzal jár hogy a amortizációt számolnak, és ha másik tipust kérsz a forgalmazói listaár szerinti külömbséget fizesd rá a másik készülékre. Ja a forgalamazói listaár kb duplája a fogyasztóinak. Nekem azt mondták fizessek 35k-t a másik gépre és kicserélik. Én ujonnan vettem 74k-ért most lehet venni 65000-ért a másik pedig legdrábább helyen is max 80k (de láttam 73K-ért is)
Szerintem ez aztán a kibaszás!!!'' -
Kazi king
tag
Nekünk van eladó mosógépünk.Még garanciás.Whirlpool.A topik elején bővebben olvashatsz róla.
-
Kazi king
tag
érdelkel még mosógép?
Whirlpol FL 5105 elöltöltős A-A kategoriás, még 1.5 hónapig garis, nem kamuzok volt vele probléma cseréltek programkapcsolót, 74-ért vettük 55k-ért viheted. -
tomcsi
őstag
-
tomcsi
őstag
Hahó..
-
tomcsi
őstag
Legyél csak az első..
-
woodpaul
őstag
Egyesek szerint ez már egy másik Orion, és a névegyezés csak a véletlen műve. Jó lenne tudni, mi az igazság. Lehet, Apámat az is vezérelte, hogy a család első TV-je is Orion volt. Nos, az Ő pénze, az Ő döntése... én legalább egy hétig jártam volna a boltokat. Ha ''az idő = pénz'' alaptézist vesszük alapul, nem biztos, hogy jobban jártam volna...
-
woodpaul
őstag
Eh, Veszprém. Itt nincs MM, legközelebb Fehérváron. Apám agya hirtelen bedurrant, hogy új TV kell, fel sem térképeztük igazán a piacot, 2 helyi boltban voltunk. Végül egy Orionra esett a választás, mivel ebben az árkategóriában csak ez tudta a PiP-et. Különösebb bajom eddig nincs vele, csak hát piszkál a gondolat, hogy ezt a TV-t kis hazánkban rakták össze stb. Remélem, félelmem alaptalan!
-
tomcsi
őstag
Északai up..
-
Viktor77
titán
Bővebben: link
2004.06.18-án vettem, innen számítva 2 év a gari, szal még van rá bő 1 év. -
tomcsi
őstag
Szóval kéne nekem egy tv ami 100Hz-es és 82cm-es..
Na jó egye fene lehet 72-es is..
Garancia ha van az csak jó. Mindenféle ajánlat jöhet. A lényeg, hogy fiatal tv kéne, olyan 2 év körüli..
Meg kéne valami jobb mosógép ami ''A'' energiaosztályú és 1000-res centrifugája van. Itt is jó lenne ha akadna garancia..
Várom az árajánlatokat. Viszonylag sürgős lenne a dolog és ha kell jó ár esetén az országban el is megyek érte..
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- OpenWRT topic
- Ford topik
- Házimozi belépő szinten
- Spórolós topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest