Aktív témák
-
Keitaro
addikt
Sajnos ezer éve egy görgős egér felett ülök, szóval sok tapasztalatom nincs, főleg, hogy nem vagyok egy nagy FPS gamer. De szerintem egy MX300 vagy egy közepes MS egér elég jó. A4Techet ne optikaiból. Összeraktunk pár gépet velük, mert jó áruk volt, de... szóval felejthetőek
-
Keitaro
addikt
Igen győzőtt de nézd meg mennyivel? Nem sokkal és akkor még egy órajelen voltak. Most meg ált a 64esek magasabban vannak órajel ügyileg, így behozzák a lemaradást. Egyébként, ok vannak olyan játékok ahol egy picivel jobban kijön a 64vs128 de hidd el nem sok. Talán majd doom III :)
-
Keitaro
addikt
Amit mondassz igaz, (az is, hogy sokan megköveznének, hogy ezt mondom :)) )
NF2höz csak annyit fűznék hozzá, hogy a memóriakezelése oké, hogy gyorsabb de gyakorlatban legyen ez mondjuk átlag 10% sebesség és most lehet sokat mondtam, viszont az IDEje lassú...
Bár szerencsére te nem vennéd az audio része miatt, mert akkor még arra is mondanám, hogy jó lenne ha menne rendesen :)
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest