- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
havenday
tag
Hol fogsz játszani, nemzetközi szervereken szoktál?
-
havenday
tag
Várd meg a stabilt
-
havenday
tag
szerintem minden lényegi paraméternek egyeznie kell. Tehát a seed name, verziószám.....
-
havenday
tag
Mindig
-
havenday
tag
Ezt egy tét nélküli teszt időszaknak érdemes felfogni, lehet gyakorolgatni, kipróbálni a játék újdonságait
-
havenday
tag
Most jött ki új, erre gondoltál?
-
havenday
tag
válasz
Mr.Csizmás #185 üzenetére
van egy pár
Random szervere (Navezgane PvP,PvE) IP: 94.250.222.114:26905 Jelszó: nevezgane[HUN]Kockaparty.eu PVPVE:84.2.223.164:27666
World war Z
176.57.153.41:27140 jelszó:erdöXSTUDIO.HUN (Navezgane PvP/PvE)
46.223.179.61:26900 -
havenday
tag
válasz
Mr.Csizmás #178 üzenetére
van a játékban egy csomó apróság/trükk, amik segítenek életben maradni. Például yucca gyümölcsből tudsz italt gyártani. Hóból olvasztva víz lesz, blueberry közvetlen fogyasztva csillapítja a szomjúságot és az éhséget. Ugyan így a gomba. Tudsz kézből inni, ha végképp nincs más, bár nagy a fertőzés veszély, ami éppúgy végződhet halállal
Szóval ezekre a kis finomságokra érdemes figyelni..... -
havenday
tag
Csak egyedül játszottam eddig......
-
havenday
tag
Csinálni lehet. De, ha már találás, akkor a legtöbb eséllyel a szerszámboltokban lévő faládákban lehet.
-
havenday
tag
különböző aknákat lehetne még telepíteni
-
havenday
tag
válasz
MasterDeeJay #63 üzenetére
Nem lesz túl nehéz?
-
havenday
tag
Bizony csúnyán bele lehet feledkezni a játékba
Ha az új, egyelőre béta verziót telepíted, 15.1 akkor abban már változtattak a víz és étel alap fogyasztás beállításán, ezért könnyebb az indulás (vagy csak olyan szervert fogtam ki)
A háztetők a legtutibbak, mindig ügyelni kell, hogy legyen is a közelben, így már estefelé....
Próbáld a skill pontokat jól elosztani, az is fontos. -
havenday
tag
Próbálj kedvezőbb helyre letelepedn. Ha már van 10 skill pontod, tudod arra fordítani, hogy kevesebb víz is elég legyen. Egy trükk....
Elkezdesz havas tájon ásni, hógolyót nyersz vele, a zsákodban vagy a tárolódban egy egység helyet foglal, még akkor is, ha 1000 db van nálad. Ebből vizet nyerni úgy lehet, ha felolvasztod tábortűznél, főző edény és üres üveg az kell hozzá. Viszont, ha a bázisra hazaviszel 1000 hógolyót,,az szerintem hónapokra elég lesz.
Üres üveget mindig, mindenhol gyűjteni kell!!! -
havenday
tag
minél magasabb szinten vagy, annál könnyebb. Mert akkor már gondolom van az embernek 2 bázis, bespájzolva mindennel. Persze, külön kell venni azt, hogy PVE vagy PVP szerveren játszol. Én PVP n kezdtem el, és kiraboltak már többször, nagyon finom és arcátlan módszerrel. Meg durván is, sörétessel. Tarts mindig egy eldugott helyen egy úgynevezett "starter kit - tet " , víz, kaja, ruha, fegyver, ami kell. persze, ezekből az eldugott holmikból is érdemes tőbbet tartani, mondjuk jól elszórva a térképen
-
havenday
tag
válasz
MasterDeeJay #11 üzenetére
Nem annyira vészesen optimalizálatlan??????? A gépem paraméterei:
i6600K @4500Mhz
Z170 chipsetes alaplap
16Gb DDR4 redszermemória
RX480 8Gb videokártya
M.2 SSD meghajtóez a konfiguráció a Battlefield 4 játékot, ULTRA beállítás mellett 100-115 Fps sebességgel viszi, gyönyörű!
Ja, és ez még az alap 3500Mhz en néztem, direkt kontrollként, csak, hogy tudjak mihez viszonyítani.
A Nebelbank szerverén nem tudok játszani, mert ugyanezzel a konfiggal, figyelj, 1-1.5Fps a sebességem, teljesen függetlenül, hogy milyen grafikai részletességet állítottam be. A te szervereden eddig megy szépen, arra nem lehet panaszom, pedig az is moddolt. Most a Festung Europe szerverén játszom. A következő történt az imént. Játszok a proci alap 3500Mhz beállítása mellett, HIGH grafikán 50-60Fps sel, egyszer csak beesik 1-2Fps re. Kilépek, procit felrántom 4500Mhz re, visszább veszem a grafikát mediumra, és úgy se megy rendesen. Közben fut az MSI Afterburner programja, a következőket írja ki infonak.
A GPU terhelése 25-40%
video RAM 3500-3800Mbproci terhelés max 60% ig megy fel
RAM max 9000Mb
tehát látható, hogy bőven van a gépben tartalék, ennek ellenére küszködök a játékkal. Arról nem is beszélve, hogy 3 beállítást is ki kell kapcsoljak, a részletesebb árnyékot, a részletesebb tükröződéseket, és a napsugár hatást. És nem azért mert a gép ne bírja, hanem az történik, hogy ha megjelenik a képernyőn egy fényforrás, mondjuk egy lámpa, szép lassan besötétedik a képernyő és a fényforrás egy csíkként mozog, ahogy mozgatom az egeret. Ezt nem is tudom mire vélni.
Szóval, csak ennyit tennék hozzá az előbbi hsz. edhez.......... -
havenday
tag
Így is nagyon élvezetes
-
havenday
tag
Vigyázat, annyira jó, hogy azonnali függőséget okoz
Van magyar szerver?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadiúj SSD-k!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest