Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó lett az A18. Bár a skilleket többször is meg kell gondolni mire érdemes rakni.
Ami nagyon bejött az:
Lucky looter - rakás 5-ös szintű cuccot találok érezhetően jobbat és többet dobnak de inkább csak az értékesebb tárolókból (crate vagy chest-ekből)
Better Barterer - aki függ a traderektől annak ez szinte kötelező, fillérekért lehet venni jó cucokat és a secret oldal is jóval több választást ad
Darling Adventurer - Low levelen sokkal jobb cucokat ad questekért, de nagyobb szinten (lvl20 fellett Tier IV-V questnél) már nem jelentős csak annyi hogy kettőt is lehet választani és nagyobb a választék de nem jobbakat ad.
Most kireseteltem a skilleket és rámentem a harcra miután egy questből kaptam 5-ös szintű -M60-ast a automatic gun ágat kimaxoltam és a heavy armort is. Armoknál van mod hogy moblilityt ne 6%-al hanem 3%-al csökkentse meg a perkekkel még kevesebbre, így már nem annyira lassú a karakter.
Szóval durva a fullos m60, de zabálja a lőszert, nem győzőm gyártani. Egy questel 200 lőszer simán elmegy, pedig takarékosan lézerrel csak fejre lövök
Új hozzászólás Aktív témák
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest