- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Basszus, tényleg pedig ezt tudtam csak nem sejtettem izé használtam. Lvl1-eseket egyből bontom szét ott is feltűnt hogy ad vissza lőszert, trader nem veszi meg. Na akkor ládát átnézem, van egy rakás shoti amiben lehet még lőszer.
AK-ból is van egy lvl3-as de nem használom mert csak zabálja a lőszert, pedig van már rá pár modom is. (extra tárméret, távcső, grip...)Mr.Csizmás
Na tradernél ezért zárom az ajtót magam mögött.
De volt hogy egy brutál nagy farkas kergetett mert az persze tud futni hiába kapcsoltam ki a szerveren. -
Bal0924
senior tag
-
Rick3D
senior tag
Köszi ! 4. napnál tartok és többé kevésbé szerintem jól állok. Az éjjeleket átbányászom kraftolással kombinálva. Pár perce elértem egy olyan réteghez amit nem tudok át ütni. Ez lehet az utolsó réteg block a mapon vagy speciális ütvefúró kellene ?
Pár órája ásogatok lefelé szorgosan
Az egyetlen hiánycikk jelenleg a fegyver ... találtam sok fajta partot hozzájuk de még nem tudtam kraftolni egy épkézláb pisztolyt sem. Az airdroppokért mindig elszaladok. Ezzel csak annyi a gond hogy szeretnék végre bemenni a városba és ott lootolni de azok a .... kutyák elég rendesen távol tudnak tartani. 2 - 3 harapás és végem. Javarészt csapatban vannak ha megyek egy camphez vagy házhoz ami nem probléma mert karcolás nélkül megoldom viszont ez időbe kerül és fegyverrel gyorsabban haladnék mint íjászkodva.
Szerk : Lehet hogy elértem a bedrock szintet és azért nem tudok még lejjebb menni
Egy egészen magas dombról indultam , jó kis védelemnek tűnik jelenleg
Amikor megütöm a blockot egy fura hangot ad ki minden alkalommal.
-
Rick3D
senior tag
Annak ellenére hogy az 1.1 / 1.1 a verzióval játszottam nem igazán követtem a későbbiekben figyelemmel a fejlesztést. 1.1 a -ba haverokkal kb 50-100 órát beleraktunk
Olyan hatalmas bunkerokat , önellátó rendszereket ultra giga extra védelmet építettünk volt hogy becrashelt a játék mesh hibával
Szóval akkor kijátszottam magam és mivel tetszett a játék és a koncepció is ezért támogattam a fejlesztőket. Még akkoriban nem is volt szó a greenlightról nem hogy fullos steamos játékként bekerüljön , a weboldalukról vettem a kulcsomat 10-13 euró volt ha jól emlékszem. Az az utolsó emlékem a játékról amikor a második vagy harmadik patchben beígérték a falmászó,repülő ellenfeleket és a sneakelést. Ahogy teltek az évek ebből a koncepcióból valahogy kiszerettem és talán ezért is nem követtem figyelemmel a játék fejlődését. Legutóbb is pár napja kíváncsiságból néztem rá a Store oldalára és akkor láttam hogy többnyire pozitív a visszajelzés ezért is próbáltam ki.
Nekem nagyon nagy az ugrás hiszen én csak az első verzióhoz tudok viszonyítani. Többé kevésbé tetszik minden kivétel a grafikát ... nem azt mondom hogy elhányom magam tőle de azért egypár b6-ot lehet bedobok mielőtt leülnék újra játszaniAmi még meglepett hogy az animációkat kicsit sem javították , még mindig úgy mozognak a zombik mint öreganyám bedugult orral éhesen. Azt hogy megvárom-e azt az 1 hónapot ... nem vagyok benne biztos, mint írtam ebből a koncepcióból már kiszerettem. Még leköt de ha sikerül összehoznom a bázisomat nem hinném hogy tovább játszom vele mert ilyen játék motor mellett pedig a PVP nem érdekel
De azért köszi hogy informáltál.
Ha már úgy is itt írok, Blood Moon ( ha jól emlékszem ) mikor szokott lenni ?
Jelenlegi tervem az hogy kipróbáljam működik-e a bányászos base amit régen megterveztem és megcsináltunk
De előbb futok vissza a tatyómért mert kedves lumber jack brigád megcuppantott. Szívós az eleje de haladok
Lehet full " kezdőként " nem Warriort kellett volna beállítanom
Insanen gondolkoztam de arról lebeszéltem saját magamat
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest