- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
imtoo dvd ripper, én ezt használtam, kodeket te magad adhatod meg (divx 5.xx vagy akár xvid, ami tetszik)
ebben az esetben dvd shrink nem lenne jó neked, mert egy full dvd lemezt is csak 2 giga (+/- párszáz mega) köré tud tömöríteni, szóval így is hatalmas lenne + nem konvertál, azaz marad a dvd struktúra (vob, ifo stb)
szerk: az imtoo-n kívül persze még hozzávatőleg ötezer dvd ripper van
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
a nagy iso fileok helyes kezelése még kérdéses, ezért keveredtem ide - úgy tűnik, a legtutibb valóban a dl lemez írása lenne
nem rendelkez(het)em hatalmas tapasztalattal ennyi idő után, de mire vagy kíváncsi? vagy csak fricskának szántad? (sajnálnám, ha igen)
mondd csak, aztán majd jól elküldelek a dvd írás -topicba
szerk: most láttam, szerkesztettél, oké
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
rendben, örülök, h nincs véleményütközés
amióta dvd-író tulaj vagyok, élénkebben érdeklődöm, tudod
a házban fellelhető összes dvdről (mind eredeti!) csináltam már isot, nrgt, avit, mpget, majd mindezeket vissza dvd/svcdre, lehetőleg mindig más-más progival, h lássam a különbségeket, így sikerült ugyan elbaszni 4-5 lemezt a semmire (hisz már minden film/hanganyag megvan), de legalább tapasztaltam ezt-azt (és még így sem eleget)
szerk: hát ezért pártolom a nem túl rossz kérdéseket és azok megválaszolását
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
persze hogy nem, de kurvára nem is erről beszéltem, hanem az egésznek az ál-elviségéről: pl a dvd-shrink (totál függetlenül attól, h nehéz vagy sem) elindítása ugyanolyan warezpoénokat és heherészéseket vonhatna maga után, mint az előbb ez a ps iso dolog
(pl kezdhetnénk akkor azzal, h nocsaknocsak, honnan tudod, h ilyen könnyű kezelni shrinket, biztos biztonsági másolatot csináltál, de persze csak magadnak, hihi, haha, hehe - nagy együgyűség lenne, nemdebár?)
mind1
mint említettem, psnek közelében sem jártam még, én tudnék a legkevésbé segíteni, de a hatalmas isok kezelése engem is érdekel(t volna)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest