Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
válasz
hardver1985 #36 üzenetére
Én eddig csak nőket láttam hátsó zsebre tenni telefont, egy férfi elől hordja.
-
scdlsc
senior tag
"Szerinte "15 % recskázik rá" Ez a fórumtárs elég érdekes (és szerintem gusztustalanul degradáló) megfogalmazása azokra akik foglalkoznak ezzel."
Elnézést kérek, ha bántónak találtad ezt a kifejezést. Nem állt szándékomban sértőnek lenni. Úgy értettem, hogy mi, akik napi szinten nézzük a telefonok és egyéb elektronikai cuccok adatait, funkcióit, az újdonságokat, nem mi vagyunk többségben. De nagyon nem."Aki meg nem foglalkoznak a PWM-mel (a maradék 85%)"
A kijelzőt és az USB-t csak mint példát hoztam fel olyan tulajdonságként, amit a vásárlók többsége nem néz egy új telefon vásárlásakor. Pont annyira érdekli őket, mint hogy az új telefonjában hányas UFS tároló van.Nem állt szándékomban senkit sem fikázni azért, mert érzékeny a szeme. Megértem, ha valakinek ilyen problémája van és fontos neki ez a tulajdonság, de mint te is írod a többségnek fogalma sincs erről a dologról. Ami nem jó, de tény.
-
scdlsc
senior tag
Ez csak egy példa akart lenni arra, hogy ami minket itt napi szinten foglalkoztat, az az emberek többségét nem hogy nem érdekli, de lehet furcsán néznének rád, ha ilyet kérdeznél tőlük. Nekik létezik az USB, aztán annyi. Fogalmuk nincs arról, hogy mit tud a kettes vagy a hármas.
-
scdlsc
senior tag
válasz
Cannabis7 #26 üzenetére
"A vásárlók (szerintem) maximum 15%-a az"
Ezt írtam. Ha te nem recskázol a technikai adatokra, akkor a maradék 85%-ba tartozol. A kijelzőtől való fejfájásról én nem írtam semmit, ezért én ezt nem veszem figyelembe. Mivel odaírtam a 15%-hoz, hogy szerintem, így a számaim sem rosszak. 15%+85%=100%
Nekem is 13 minim van. Szeretnék új minit. Nem lesz új mini. -
Ricardo
titán
válasz
Cannabis7 #26 üzenetére
Félreérted. Nem vagy ufó.
Szerinte "15 % recskázik rá" Ez a fórumtárs elég érdekes (és szerintem gusztustalanul degradáló) megfogalmazása azokra akik foglalkoznak ezzel.
.
A másik 85% nem foglalkozik ezzel.Aki foglakozinak vele, azok jó része azért teszi mert érzékeny rá.
Aki meg nem foglalkoznak a PWM-mel (a maradék 85%) A másik csoport. Ez két részből áll.
Vannak azok akiket t nem érdekel, mert nem okoz nekik problémát.Ezek közé tartozol te is, de ebben a 85%-ban vannak azok is akik azért nem foglalkozank ezzel, mert nem is tudják hogy van ilyen. Köztük viszont van olyan aki érzékeny rá, ezért szenved ettől, de fogalma sincs arról, mitől fáj időnként a szeme, vagy a feje. -
csibe1
addikt
"vagy hogy miért csak USB 2.0-s a csatlakozó rajta."
A Huawei P30 Pro-on USB3 van ha jól tudom, pedig nem mai darab.
Aztán ez valahogy, valamiért nem lett szempont egy jó darabig.
Spórolt is rajta mindegyik gyártó, nem tudom, hogy miért is? Olcsóbb volt? Lehet.
Az androidos boxok jó részén nincs gigabites LAN csatlakozó, meg 2GB RAM/8-16GB tárhely az alap konfig. Tuti olcsóbb, és valamelyik típusból nincs is más konfig. -
-
Cannabis7
senior tag
a kamera nem terjed ki az egész készülék vastagságára, sőt csak egy kisebb részére,, így ez is lehet egy mérőszám, szerintem nincs baj vele, amíg minden készüléket egységesen nézünk.
-
.Szaki.
addikt
Aszongya 6mm alá megy a készülék vastagsága, ha a kamerákat nem vesszük figyelembe. És ha nem vesszük figyelembe, akkor azok a kamerák ott sincsenek!
Komolyan minden egyes percben elcsodálkozom azon, hogy milyen világban élünk. ...
-
judas13
addikt
Támogatom.
-
Ricardo
titán
-
scdlsc
senior tag
Nem az a célközönség aki youtube-on telefonteszteket nézeget. A vásárlók (szerintem) maximum 15%-a az, aki arra recskázik, hogy milyen frissítési frekvenciája van egy mobil kijelzőjének, vagy hogy miért csak USB 2.0-s a csatlakozó rajta. Szóval az, hogy a youtube-on értetlenkednek, az nem biztos, hogy megegyezik a gyártók fókuszcsoportos felmérésével. Akik szintén nem tévedhetetlenek, lásd iPhone mini. Azt hitték elég nagy lesz rá a kereslet, aztán jól megszívták. Kiváncsian várom, hogy itt mi lesz 2 év múlva. Máshol írtam példának a MacBook Airt. 1 db USB port, gyenge proci, gyenge akku. Volt rá kereslet és szépen kiforrta magát az is. Itt meg lesz ugyanúgy nagyobb akkus telefon is ezekkel párhuzamosan, azokat lehet majd vastagítani.
-
Draun01
tag
Vicces mert a Samsung Edge-el kapcsolatban youtubeon az összes teszt kb azzal kezd hogy, amúgy ezt ki kérte?
Ott voltak az iPhone 6-8, SE mind ilyen 6.9-7.3 mm körül...az nem volt elég vékony?azoknak is szar volt az akksija
Sokkal inkább támogatnám a 6 col körüli telókat 8-9 mm vastagsággal
-
válasz
Plazmacucci #16 üzenetére
Például
-
-
Már megint kezdődik ez a hülye trend.
-
Ricardo
titán
Ha normális akku kerül bele ( kínai márkák már gazdagon használják a nagyobb sűrűségű telepeket), akkor nincs ezzel komoly gond. Úgy belefér egy akkora teljesítményű telep, mint most a hagyományos készülékekbe. A gond jelenleg a Samsung és Apple készülékeivel lesz, mert azokesetében (mivel nem ilyeneket tesznek bele) szinte előre boritékolható a gyenge üzemidő.
Arra mondjuk én is kíváncsi vagyok, a hűtést hogy oldják meg.
-
Hallosz
senior tag
Gond akkor lesz, amikor csak ilyen anorexiás telefonok lesznek a kaphatóak.
-
pusszycat
nagyúr
Szerintem ez egy 5000 mah akkuval (+ - 200) jön és akkor majd lehet röhögni a samsung-on, de meg is érdemli. Az iPhone Air a pöttöm akksijával amit majd egy órát kell tölteni az meg nonsense.
-
cs.zs.
veterán
Így értelmezték a gyártók azt, hogy egy széles vásárlói réteg kisebb telefonra vágyik?
-
konczy3
senior tag
Remélem ezt is olyan jól frissítik mint a note 40et, decemberbe vettem nyugdíjas személynek tanuló okos telefonnak, még a kezdő gyári szoftver volt rajta, majd kapott 1 frissítést február végén, ami természetesen ugyanúgy android 14-es és januári biztonsági csomagot tartalmaz. Tehát a telefon lassan 1 éves lesz, ezalatt jött rá 1 db biztonsági frissítés.
Legjobb az egészbe, hogy vettem 60 ezerért, most meg árulják 85-95 ezer közt 😂 -
Sanyi.mTs
addikt
2015-ben már volt 4,9mm vastag androidos mobilom: Oppo r5s
Lehetett tölteni naponta többször is -
scdlsc
senior tag
Kezdődik...
-
csibe1
addikt
Aztán miért is jó ha vékonyabb? Jobb lesz az üzemidő?
-
Beindult az új trend. Apple, Infinix, Samsung...
-
Kinder
senior tag
Menő.
Kérdés, mennyire hajlik.
Bár nekem sosem volt farzsebben telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest