- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
szjoci
őstag
válasz
Vasinger123 #34 üzenetére
sz'al az első kérdés az lett volna hogy az alaplapival is próbáltad-e már, csak kimaradt pár szó
A tesztet azért kérdeztem hogy megcsináltad-e, mert abból megtudod hogy jó helyre vannak-e dugva a csatlakozók. Azért leírom hogy kellene lennie (szvsz): hangkártyán a fekete csati a közép/basszus (center/bass), zöld az első hangszórókimenet (front L/R) és a kék pedig a hátsó (rear L/R). Innen már elég egyszerű a helyzet, mert a hangcucc bemenetein is ezek a feliratok szerepelnek.
szerk: mégegyszerűbben: fekete a sárgába, zöld a zöldbe, kék a kékbe
-
szjoci
őstag
válasz
Vasinger123 #32 üzenetére
az alaplapi integrált hangkeltővel próbáltad? először rá kellene jönni hogy mi nem kóser. Egyáltalán hogy jött ez a probléma elő: most vetted valamelyik cuccot az említettek közül, vagy hirtelen egyszercsak így lett, esetleg windows újrahúzás volt?
mennyi kérdés
-
szjoci
őstag
válasz
Vasinger123 #30 üzenetére
csövi
a surround centerbe (ha jól emlékszem ez a neve) lehet tesztelni a csatornákat. Azt prószáld ki. Ha már megtetted akkor minden hang a megfelelő hangszóróból jött? már amelyik szólt.. Valamint kapcsold be a bass redirectiont ha eddig nem tetted volna meg.
ui.: majdnem én is ilyen hangfalszettet vettem sok évvel ezelőtt, de marha gyenge volt a basszusa, így lecserétem egy 9929-re. Persze lehet hogy pont hibás darabot fogtam ki.
ui2.: ráférne a gépedre egy kis takarítás szvsz
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest