Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kasa85

őstag

válasz kjanos #20497 üzenetére

GSP 350 van.
    Hatalmas a hangzása.
    Nagyon szép letisztult nem túl basszusos nem túl éles.
    Nagyon letisztul kristály tiszta hangzásvilággal rendelkezik.
    A csavarót érdemes nem használni a fülesen csutkára kell venni.
    A bal oldali jobban fog szólni,ha tekergetem ez valami típus hiba ilyen füleseknél ami nem baj Windowsban manuálisan leveszem a hangerőt.
    Sokszor kellett játékközben lekapni a fülest,mert azt hittem valaki hozzám szólt,vagy a szomszédban verekednek.
    Azt kiderült a játékban az utcáról szűrődött így be a hang.
    A GSP 350 Dolby vel rendelkezik egy gombnyomásra,és saját hangkártyája van USB a csatlakozása 2.0 vagy 3.0 kompatibilis,és hosszú a kábele.
    Egyedül két dolog ami negatívum nálam.
    Az anyaga nem tudom milyen műanyag,és félek ketté törik majd egyszer.
    A másik meg a fülpárna műbőr.
    A fülpárnában a fülcimpám izzadt,és a fülkarimám,de nagyon.
    Inkább kivágtam egy zoknit azt raktam a párnára azt így nem izzad. :DDD
    Persze nem használtat tettem rá 2 hetest,mert akkor túl bele élném magamat,ha egy fosatós játékban játszanák azt izzadna a koma lába :))
    Volt egy hiba beakadt a hang vagy is elkezdett szaggatni túlvezérelte.The Witcher 3,COD MW 2 nél volt ez.
    Amióta Natív 7.1 ben van,és ki van kapcsolva tálca Hangok Tulajdonság hangszórók beállításából a széllessávú hangszóró,és a Virtuális 7.1.
    Így is adja a 7.1 et csak nem szereti,ha a Windowsal piszkálok bele.Gondolom saját hangkártya miatt van ez.
    Vezérli az a kis pendrájv nagyságú hangkari a 7.1 egy vagy a Dolbyt :D
    300 as jó választás amennyiben komoly hangkártyád van azon nincs hangkártya.
    Vagy is a vezetéken.
    A GSP 350 hez is lehet venni hagyományos csatlakozást ami azt jelenti kieg kábellal lehet megoldani rendelésre.
    Én az 576Kby ban vettem 42000ft ért
    Megérte az árát,és alig bírom letenni a játékokat,filmeket,zenéket amióta ez van meg :)
    Ha faxa a hang karid 300.
    Amennyiben nincs kell egy kis + 4 hangzás van.
    Alap,MUSIC,ESPORt,GAME.
    Game halk mély basszust ad néha túl nagy hangerőn kicsit recsegett,de ez előfordul sok fülesnél.
    Nagyon ritka ez akkor volt mikor túl fel tekertem a tálcán a hangon.
    Olyan 60% 90% között használom :)
    Játékok válogatja van,hogy halk a game,vagy hogy kiugrik a szemem,de akkor levezérlem tálcán.
    Mondom nem érdemes jobb oldalt a tekerőt használni jó,ha csutkán van egyenletes lesz a hang.
    Alapon azon hangosabb letisztultabb,és mindegyik funkciót kielégíti :)

[ Szerkesztve ]

Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1

Új hozzászólás Aktív témák