- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonguru
őstag
-
noooname
csendes tag
válasz koxminator #3891 üzenetére
Köszi a választ, jó látni, hogy van még sok lehetőség
Ha valaki esetleg még tudna összehasonlítást a Kave ill. a Razer fülesekkel, akkor már igazán elégedett lennék
-
Gus-T.
tag
Légyszi valaki, aki tudna segíteni.
ez lenne a megoldás ami kellene nekem:
Vezeték nélküli + mikrofonos + lehetőség jack-el TV-hezhttp://upload.hardver-teszt.hu/imgs/news/2011/1396/gallery/1.jpg
ill itt van bekötés. (Kicsit lejjebb a 2. pont)
http://www.google.hu/imgres?q=razer+chimaera+5.1+test&hl=hu&safe=off&client=firefox-a&sa=X&rls=org.mozilla:hufficial&biw=1582&bih=1058&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=7m6XCfjjU0XTwM:&imgrefurl=http://www.razerzone.com/minisite/chimaera/faq/setup&docid=kIFQhbyeIG9d9M&imgurl=http://www.razerzone.com/asset/minisite/chimaera/images/faq/faq-fig-7.png&w=600&h=605&ei=NBw6T9bWKM_ptQbuqrXwBg&zoom=1&iact=hc&vpx=1148&vpy=394&dur=6564&hovh=225&hovw=224&tx=81&ty=101&sig=112829687130945144012&page=2&tbnh=153&tbnw=154&start=32&ndsp=42&ved=1t:429,r:13,s:32A sima 36k, az 5.1-es 60k... Szerintem maradok a simánál. az sem olcsó, de mindent tud ami nekem kéne.
Szóval esetleg tapasztalat, vagy hasonló termék??
Köszönettel: G.
-
koxminator
senior tag
válasz moonguru #3896 üzenetére
az a doboz kb. akkora mint egy pendrive, csak szélesebb (ez konkrétan a bekapcsoló-hangerőszabályozó-mikrofon némitó kis egység). szerintem súlyra sem nehéz, viszont nagyon masszívan csatlakozik ez a dugó, és elég nagy az összkábelhosszúság (én pl. úgy "eresztettem ki", hogy az ölemben vagy akörnyékén pihen ez a kis egység). De volt olyan is, hogy engedtem a gravitációnak, a saját súlyától ment lefelé és úgy sem jött szét a kapcsolódás, tehát nem csúszott szét a dugó egyáltalán. Persze tudom, jó lenne kipróbálni, mert ezek döntő tényezők lehetnek, de nem tudom, hol lehet ilyen egyáltalán kiállítva, ahol még ki is lehetne próbálni (én a Usersben 3 hete vettem az utolsót, de amúgy tudom már azóta, melyik nagykerben lehet kapni, húgomé onnan van, de után tudnak rendelni az biztos. Sőt, lehet, hogy a Users-esekkel meg lehet beszélni valahogy a dolgot. Egy próbát megér.
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
moonguru
őstag
Nekem ez viszont problémát jelent:
Hogy lehet ilyen rövidre szabni?
Tudom hogy van még egy doboz, de az meg húzza lefelé a fejet!
És a dugó nem fog kicsúszni?
[ Szerkesztve ]
Monitor Guru!
-
Beast007
aktív tag
válasz koxminator #3894 üzenetére
Értem és köszi a gyors és részletes választ!
Hangminőségről tudsz valamit mondani, illetve szerinted jól hallható az 5.1? (persze füleshez képest)
Mert az ára nem vészes lehet kipróbálok egyet , ha meg nem jönne be eladom.[ Szerkesztve ]
-
koxminator
senior tag
válasz Beast007 #3892 üzenetére
Nagyon kényelmes, puha párnázott és jól körülfogja a fület, tehát szinte teljesen kizárja a hangokat (külső-belső egyaránt). Ráadásul elég tág határok között állítható a fejméret is és nem nyomja a fejet sem hosszabb távon sem. Ehhez még grátisz jön az, hogy a mikrofon lecsatolható (bár ez elvárható ezen a szinten) és hajlítgatható is bizonyos határok között (tehát nem kőmerev és el tudod a szádtól távolabb is tolni-hajtani). A mikrofon amúgy a kis vezérlőjén keresztül ki is kapcsolható (ilyenkor piros lesz a LED rajta, hogy totál lássad, mi a szitu, mert egyébként zöld), és külön állítható a front-hátsó-szatellit-mély hangereje. A két fülnél pedig fehéren világít bekapcsolt állapotban a TT logó (ez már csak hab a tortán). Az elmúlt években volt pár 5.1es fejhallgatóm (mondjuk nem ilyen márkásak), de ez mindenben viszi a prímet. Viszont az is tény, hogy a többi emlegetettel nincs összehasonlítási alapom.
ja amúgy a belinkelt gyári oldal alól érhető el ez a teszt
--- a hangminőségről csak jókat tudok mondani, szépen tisztán jön át minden, nagyon jól kijön a térhatás is, viszont én nem vagyok vájtfülű, tehát ez nem tudom, mennyit mond bárkinek is.
[ Szerkesztve ]
-
moonguru
őstag
Adok érte 2 db. 5.1 fejhallgatót!
Ui:
Inkább 1 legyen de jó!
Monitor Guru!
-
Beast007
aktív tag
Viselete milyen? Hosszú órák után is kényelmes? Anyaghasználat?
[ Szerkesztve ]
-
koxminator
senior tag
javaslom ezt:
Saitek PC510 HD A High-Definition Analog True 5.1 Gaming Headset
mi most vettünk húgommal 1-1 ilyet, és eszméletlen jó. analóg jackes, én X-Fi Gamerhez használom, nagyon profi, és Mad Catz áll mögötte (annak valami almárkája, vagy hogy mondják)
kipróbálásra nem hiszem, hogy sok helyen lenne lehetőséged, mivel elég erősen-hermetikusan lezárt dobozban vannak. Van egyébként erről egy tesztoldal valahol, ahol csupa jókat írnak róla.
az USB pedig a tápellátás miatt van rajta
[ Szerkesztve ]
-
noooname
csendes tag
Sziasztok!
Már régebben elterveztem, egy új Gamer Headset beszerzését, amit mostanában szeretnék beszerezni. Anno a Roccat Kave-re gondoltam, de elbizonytalanodtam, mert láttam, hogy hasonló kategóriában vannak Razer headsetek is. Ezért fordulok tehát hozzátok: ~25e Ft értékben keresek, jó hangzású, minőségi mikrofonnal rendelkező headsetet. Mint írtam, Roccat Kave, ill. Razer Carcharias, Barracuda fordult meg a fejemben. Ha tudtok mást/jobbat ajánlani, vagy ezekről pár szót írni, azt megköszönném.
ui.: Esetleg tudnátok ajánlani valami boltot, ahol felpróbálásra is van lehetőség? Mert a kényelem szintén fontos szempont lenne, de ugye ez szubjektív, így nem írtam bele a "követelményekbe"
Előre is köszi a válaszokat,
noooname -
superTibcsi
aktív tag
Szerintetek melyik megoldással tudod jobb térhangzást kapni xbox360 játék, és filmnézés közben?
-X-Tatic SR
-X-Tatic DigitalAz első Dolby headphone virtuális térhangzás, másodk valós 8 hangszórós füle.
Under construction!!!
-
Chrys_
addikt
Találtam egy hasonló esetet:
"
Autor: teambattle 10.01.2012
Bewertung: TEXT_OF_5_STARS für ASTRO A40 WIRELESS SYSTEM (black - white)Ich muss bei meine Bewertung was ändern, hab über \"Immer wieder Piepsen / Knacksen Sound\" berichtet, das lag nicht an das Wireless Miniamp 5.8 oder Astro A40 Kopfhörer sondern an meine Onboard Soundkarte. Hab einen Sehr gute Soundkarte installiert und das Sound ist einfach spitze, mit kein Störungen. Deswegen werde auch meine Bewertung auf 5 Sterne ändern.
"Ő is ezzel a zaj-problémával állt szemben, és szintén a onborad-kártyával volt a cucc összekötve. Egy dedikált kártyával megszűnt a hiba. Reménykedek...
-
Chrys_
addikt
Nekem tegnap megérkezett az Astro A40 wireless cucc. Kezdetnek egy Asus P5E3 Premium/WiFi-AP @n AiLifestyle Series Sockel 775 lap integrált optikai kimenetével kötöttem össze, de surround esetén kezdetben "pattogást" lehet hallani a hangszórókból. Még nem tudom, mi lehet a gond, ki fogom próbálni az ASUS HDAV 1.3 Slim-mel is, csak az éppen az erősítővel van összekötve ezen a porton (a HDMI-vel valami gebasz volt, ezért hagytam a fenébe, de ha a fejhallgató így rendesen megy, akkor megoldom ezt a problémát is).
-
drmilo
csendes tag
Sziasztok!
Fejhallgató vásárlás elött állok (még ma meg is szeretném rendelni)
Ahogy egyre jobban beleásom magam a témába annál jobban elbizonytalanodok, mert mindegyikről írnak jót-rosszat. (Pl a Kave tetszett, de árgépen a vélemények szerint 3 is eltört...)
Játékra kell (Főleg majd a Diablo 3-ra), vezetékes legyen, legyen mikrofonja.
Árkategória 20- max 35e Ft között.
Lényeg az ár/érték arány lenne, lehetőleg tudja az 5.1-et már.
Jelöltjeim:
1. Roccat KAVE 5.1 22e.
2. SteelSeries 5H V2 22,5e
3., Razer Carcharias (sztereo?) 26e
4., Nagyon maximum a LOGITECH Fejhallgató G35.
Ezek vannak most elöl, nemtudom a többi Pl Medusa milyenek lehetnek, de nonamenak hangzanak.
Lehetőleg olyanokat javasoljatok amelyek itthon is kaphatóak, rendelhetőek.
Előre is köszi a válaszokat/véleményeket! -
Gus-T.
tag
válasz jaffa 2843 #3875 üzenetére
Köszi az infót.
A vezetéknélküli : mert a tv messze van az ágytól (kényelem) és nem szeretem a botlódrótokat..
Nézd találtam egy olyan megoldást amire gondoltam..
http://upload.hardver-teszt.hu/imgs/news/2011/1396/gallery/1.jpgill itt van bekötés. (Kicsit lejjebb a 2. pont)
http://www.google.hu/imgres?q=razer+chimaera+5.1+test&hl=hu&safe=off&client=firefox-a&sa=X&rls=org.mozilla:hufficial&biw=1582&bih=1058&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=7m6XCfjjU0XTwM:&imgrefurl=http://www.razerzone.com/minisite/chimaera/faq/setup&docid=kIFQhbyeIG9d9M&imgurl=http://www.razerzone.com/asset/minisite/chimaera/images/faq/faq-fig-7.png&w=600&h=605&ei=NBw6T9bWKM_ptQbuqrXwBg&zoom=1&iact=hc&vpx=1148&vpy=394&dur=6564&hovh=225&hovw=224&tx=81&ty=101&sig=112829687130945144012&page=2&tbnh=153&tbnw=154&start=32&ndsp=42&ved=1t:429,r:13,s:32A sima 36k, az 5.1-es 60k... Szerintem maradok a simánál. az sem olcsó, de mindent tud ami nekem kéne.
Szóval esetleg tapasztalat, vagy hasonló termék??
Köszönettel: G.
-
uatu
csendes tag
Ha azt nézem, hogy a Turtle csak házhozszállítással van, akkor kb ugyanannyiba jön ki a kettő.
Normális hangkártyám már úgyis van (Asus Xonar DX), szóval az nem akadály.
Bárcsak lenne olyan hely, ahol ki tudnám próbálni őket.
Csak tényleg nem olvastam még egyikről se releváns véleményt... csak tesztoldalakat, azok alapján meg nem igazán tudok dönteni.
Ezért keresek valaki olyat, akinek volt már szerencséje valamelyikhez.
Már ott tartok, hogy a végén a szín fog dönteni... -
hann
tag
Ahogy olvastam mindkettő elég jó, turtle-t talán kicsit nehezebb beszerezni.
A Siruson én is gondolkodtam, de mivel alapból 35k és illene hozzá egy normális hangkártya is akkor már közelebb vagyunk az 50k-hoz.
Lehet annyival nem jobb.A másik hátrány lehet, hogy ezek a több hangszórós fülesek nehezebbek is a többieknél.
Siberia v2 usb-m sajnos még mindig gariban van, még nem dőlt el hogy cserélik vagy javítják, de lehet nekem is új füles után kell néznem. Amit most nézegettem az a 333D G4ME,
Igazából csak a pénztárcától függ, egyikkel se jársz rosszul, ha az extra súly nem zavar.
-
McKnight
tag
Szép estét!
A Roccat Kave Solid az miben más mint a sima Roccat Kave?
Vagy csak sokkhelyen lusták kiírni?Tűz a víziparkban? Mégis....hogyan????????
-
uatu
csendes tag
Üdv!
A legutóbbi kérdésemre senki nem válaszolt...Szóval szerintetek:
CM Storm Sirus
http://www.kitguru.net/site-news/highlights2/zardon/cm-storm-sirus-5-1-headset-review/all/1/vagy:
Turtle beach Z6A
http://www.kitguru.net/site-news/highlights/henry-butt/turtle-beach-ear-force-z6a-5-1-headset-review/all/1/Filmre és játékra kellene, hogy ha a párom tanul, akkor ne zavarjam. Ha zenét hallgatok, az nem probléma, szóval azt nyugodtan hallgatok az Edifier-emen.
Az előbbivel volt már valakinek tapasztalata?[ Szerkesztve ]
-
sampe
aktív tag
válasz WolfheartGR #3877 üzenetére
realtek hd audio panelnél-> eszköz speciális beállításai->
1. az első és hátsó kimeneti eszközöket..... bepipálva
2. az összes bemeneti csatlakozót egyedi .... bepipálvaez volt a gond
"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.
-
sampe
aktív tag
válasz WolfheartGR #3872 üzenetére
köszi megoldódott a probléma! az alaplap hangkártya szoftverénél kellett megcserélni 2 pipát
üdv
"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.
-
jaffa 2843
Ármester
Vezetékesbe még találni ilyet, de vezetéknélküli headsetet, ami jack-es, azt nemvalószínű, hogy találsz. (vagy ha létezik is ilyen, az nem emberi áron van)
A legjobb amit tehetsz, hogy veszel egy vezetéknélküli fejhallgatót, és veszel mellé valamilyen mikrofont ha PC-n szeretnél kommunikálni.
Esetleg egy ilyen jó választás lehet.Egyébként miért kell wireless? (amit ugyanugy át kell dugdozni a gépből a tv-be)
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Gus-T.
tag
Tisztelt uraim.
Tudnátok ajánlani valami megoldót???...
Vezeték nélküli füles, mikrofonnal, pc-hez.. eddig van egy csomó típus és ár .. ok.
DE!
szeretném esténként (az asszonyt nem zavarva) a TV-hez is használni... na ez a gond.
Tehát valamiféle dokkolós, de legalábbis jack -es kütyü is kellene hozzá..
Arról nem is beszélve hogy olvastam jelkésésről ami a tv-nél zavaró lehet.. vagy ez inkább márkától (ár), vagy technológiától függ?? (wifi vs. BT)Megköszönném ha valaki, nálam sokkal jobban hozzáértő ember leírná lehetőségeimet..
-
WolfheartGR
őstag
Gondolom win 7.
Akkor a mikrofon erősítésért a következőket kell tenni:
Vezérlőpult -> Hang -> Felvétel fül -> Mikrofon -> Tulajdonságok -> Jelszintek -> az itt található csúszkákat feltolod az egekbe és elvileg jónak kell lennie.Illetve a felhasznált progikon belül kell körülnézni a lehetséges opciókban.
[ Szerkesztve ]
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
sampe
aktív tag
sziasztok!
Sikerült szert tennem egy Mionix Keid 20 típusú fejhallgatóra, a hangzással maximálisan meg vagyok elégedve, egy problémám van vele, hogy skype- közben nem hallja a partnerem amit mondok neki, de a windowsos hangrögzítő progi felveszi a hangomat tisztán és érthetően, ugyanez a probléma áll fenn Teamspeak közben is. Tudnátok valamilyen megoldást javasolni kérem? Már sok mindent állítgattam a vezérlőpultban is, de csak nem jövök rá mi lehet a gond.
Köszönöm!
Üdv
Sampe"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.
-
Blade148
csendes tag
-
WolfheartGR
őstag
válasz kimpepevok #3868 üzenetére
Akkor beszámolót írhatnál, akár egy hosszabb Logout-os cikk keretében képekkel meg mindennel.
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
Lmh
őstag
válasz kimpepevok #3864 üzenetére
Fúúú hát én elég nagy tisztelője vagyok az AKG-nak ( tied különösen szép darab ). Szerintem 5.1 ide vagy oda ( pláne ha a korábban ajánlott gamer 5.1-eket nézzük ), az 5.1-es gamer fülesek minőségben, hangzásban, részletességben annyira az AKG-d alatt lesznek, hogy mondjuk tegyük fel, lesz tök jó érzékelhető térhangzás, neked akkor is az AKG-val lesz élvezhetőbb egy film
Rengeteg féle pénztárca létezik. Én tudom, hogy a kíváncsiság nagy úr. Ha megteheted, akkor én lebeszélni nem akarlak. Vedd meg valamelyiket amit itt ajánlanak, lesz rá 1-2 év garancia gondolom, ha nem tetszik, max eladod egész jó áron itt PH-n és kíváncsiság is kielégítve.ui: Ha eladod a gamer fülest, hirdetés előtt igényt tartok elővásárlási jogra! PÜ-ben értesíts ;-)
[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Apicius
tag
válasz lecsokolbi #3862 üzenetére
Köszi a választ. A TurtleBeach jó ötlet volt; már korábban is nézegettem. A DPX21 nagyon tetszetős így könnyen lehet, hogy az lesz.
''Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló.''
-
Blade148
csendes tag
Sziasztok! Erről a fülesről mi a véleményetek esetleges tapasztalatok? Köszi előre is
http://ipon.hu/webshop/product/steelseries_7h_usb/177465[ Szerkesztve ]
-
Sajty1
csendes tag
Hello!
Koliba keresek egy jó fejhallgatót 10-20K körüli összegért.
Notebook-ban használnám, aminek nagyon gyenge hangkártyája, ezért inkább USB-s kéne.
Használnám több féle zenére (Rock, Metal, Techno), film nézésre, játékra(kéne mikrofon is).Már próbáltam pár fejhallgatót, de az szokott lenni a gondom, hogy pár óra után belesül a fülem, ezen segít a nyílt?
Valamit tudnátok ajánlani?
Köszi! -
Apicius
tag
Logitech G35 müködhet PS3-al? Esetleg milyen 5.1 vagy 7.1-es fejhallgató van, ami jó PC-hez is és PS3-hoz is?
[ Szerkesztve ]
''Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló.''
-
Lmh
őstag
válasz kimpepevok #3858 üzenetére
Én nem tudok ajánlani Nem értek hozzá, nem akarok hülyeséget mondani.
Annyiban viszont egyet értek veletek, hogyha nem vagy ráállva az 5.1-es film hangzásra, akkor csalódni fogsz ha veszel egy Roccat Kave-t vagy Egy Razer Tiamatot. Legnagyobb baromság amit életemben hallottam. Egyszerű pénzkidobás. Egyrészt a filmes 5.1 kihasználatlanság miatt másrészt ár/érték arány miatt tök felesleges.
Ha én szeretnék filmeket nézni fejhallgatóval, és lenne rá pénzem, akkor vennék egy jó minőségű sennheiser vagy AKG terméket. Persze nem csak ez a két márka jó, de mondjuk ezekben bizonyos ár felett filmre biztos nem csalódnál.
Ha mindenképp ki akarod próbálni az 5.1-et én azt is teljesen megértem, én is ilyen voltam, rá is fáztam kicsit gaming fronton, akkor kérdezősködj, nézelődj tovább, hátha valaki nem csak gamer fülest ajánl.
Sok sikertSteam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Beast007
aktív tag
válasz kimpepevok #3856 üzenetére
Szerintem akkor sincs egy értelmes ''5.1-es gamer" füles sem amivel minőségben visszahallanád a térhangzást. Lehet róla vitatkozni hogy igenis jó de szerintem ez marhaság , nem egy fülest próbáltam már 5.1-ben játékra még elmegy , filmre már szerintem sz4r. Persze kinek milyenek az igényei. Arról nem is beszélve hogy nem sok olyan film van amin tényleg jól kihasználják a sokpontegyet , beleraknak 1-2 effektek oszt csókolom.
-
kimpepevok
tag
válasz moonguru #3852 üzenetére
Nem csak én említettem ebben a topicban, hogy filmezésre is használná a fülest.
Én nekem fogalmam sincs arról, hogy van-e külön "mozis" füles.
Ezért is kérdezem.
Ha beírom a keresőbe, hogy 5.1-es füles, csak gamer fülesek jönnek elő. Angolul is, magyarul is. Így találtam meg ezt a topicot is.[ Szerkesztve ]
Holly
-
Lmh
őstag
válasz moonguru #3852 üzenetére
igazad van!
Ettől még nem kellene szerintem gamer headseteket ajánlani. Arra is megfelelőek ez tény, de biztos, hogy nem a legjobb választás ár/érték aránybanSteam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lmh
őstag
válasz kimpepevok #3849 üzenetére
Filmezésre minek 5.1-es Gamer headsetet venni?
1.: Ez egy gamer topic, itt gamer füleseket ajánlanak
2.: Minek headset? kivel akarsz mikrofonon beszélni?
3.: Ne gamer fülest vegyél főként filmezésreSteam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
moonguru
őstag
válasz kimpepevok #3849 üzenetére
Ez biztos jobb...
Sennheiser PC350 G4ME Gaming Headset
PC350 G4ME
Ár: 47 879,- Ft
Na igen az ára...
Ui:
E szerint nem ér annyit!
De ha tudsz egy kicsit várni akkor a Razer Tiamat biztos nyerő lesz!
[ Szerkesztve ]
Monitor Guru!
-
kimpepevok
tag
Sziasztok!!!
Egy jó 5.1 es fülest vennék. Olvasgatom a hozzászólásokat, azokból az derült ki számomra, hogy vagy Roccat Kave, vagy turtle beach z6a lessz a befutó! Főleg filmnézésre használnám.
De, ha tudtok jobbat ne tartsátok magatokban!Üdv!
Holly
-
uatu
csendes tag
Üdv!
Én a CM Storm Sirus 5.1-gyel szemezek már egy ideje. A külföldi tesztoldalakon dicsérik.
Van valakinek tapasztalata vele kapcsolatban? Hangzás? Tartósság?
Főleg filmezésre, kicsit játékra kellene.
Valaki? -
moonguru
őstag
-
zzolika
aktív tag
Sziasztok!
Milyen drótnélküli mikrofonos fejhallgatót ajánlanátok? Játékra, filmre, skypera. Egy Audigy SE hangkarim van. Nem kell csúcsminõség, jó lenne 10.000 Ft alatt, ha van ilyen. -
jaffa 2843
Ármester
válasz cskamacska #3844 üzenetére
"Létezik nem elborult áron olyan 5.1 füles, ami megközelíti egy AKG K601/Sennheiser HD600 szinvonalát hangzásban?"
Nem létezik ilyen. Még egy PC350-nek sincs olyan hangja. Egyébként teljesen más karakterisztikájú a HD600 és a K601, de színvonalban csak hasonló kategóriájú
ódijófülaudiofil fejhallgató közelíti meg őket.[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
cskamacska
addikt
válasz moonguru #3824 üzenetére
Aaz igen, SACD 5.1 fülessel. És melyik füles birkózik meg e nemes feladattal?
más:
Létezik nem elborult áron olyan 5.1 füles, ami megközelíti egy AKG K601/Sennheiser HD600 szinvonalát hangzásban?mégmásabb:
KaLeun: Az se semmi, ha a rajongók összedobják a rá valót, akkor a Most Wanted talán meg is csinálja a Nexus folytatását. Róluk se lehet mondani, hogy fölösleges kockázatokat vállalnának.
Ohh most nézem, ha kifizetem azt a nyeszlett 2500€-t, akkor lehet Chuck Norris a főhős hajója?[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
vation
tag
válasz moonguru #3842 üzenetére
Úgy gondolom akkor, hogy talán nem sok értelme van 5.1 fülesnek, ha nincs nagy tér érzet a fülestől. Lehet inkább egy stereot kéne vennem.
Tudnál ajánlani valami 10-13ig bezárólag. Olyat szeretnék amit teljesen rásimul a fülre és legalább 3 méter kábel van hozzá. Szeretem a mély dús hangokat és a magasakat.
Köszönöm szépen.. -
moonguru
őstag
Filmnézéshez?
Mivel én 5.1 filmeket nézek főleg, a Medusa vagy a használtan vett Azona HT-282 fejhallgatómat használom!
Sztereó film esetén sztereó hangot kapsz!
Ezenkívül van még a Dolby üzemmód ami sztereó fejhallgató esetén is nyújt térhatást!
Újonnan kb. 14000 FT-tól, használtan 4-5000 FT-tól lehet valamit venni!
Hogy használható e?
Ez egyénenként változó!
Monitor Guru!
-
vation
tag
Sziasztok,
Lehet nagy marhaságot fogok kérdezni, de sosem volt még hasonló fülesem.
Arra lennék kíváncsi, hogy az 5.1 fülesek hogy kell érteni? Azaz helyettesíti az 5.1 rendszert a két hangszóróval és élvezhető térhangzást nyújt??
Előre is köszönöm.. -
SpZ
senior tag
válasz lecsokolbi #3837 üzenetére
+1
-
WolfheartGR
őstag
válasz Intruder A 6 #3835 üzenetére
Siberiat sokan használják és szeretik, viszont hallottam olyant felőle, hogy törékeny.
Steelseries 5HV2 USB esetleg."Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
moonguru
őstag
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Olyan fejhallgatót keresek ami kizárólag USB-n csatlakozik a PC-hez,
Zenére és játékra kellene, mikrofon mindenképpen kell.
Stereo vagy 5.1 lényegében mind1, árban mx 20-25000ft amit rá tudnék szánni.
Ja és a vezetéke ne valami ultra vékony legyen ami hamar megtörik és jó lenne ha nem is csavarodna. -
VGYke
addikt
t-vilmos csoda masinájáról, a Tritton AX PRO-ról kérdeznék.
Annyira sajnos nem megy az angol, hogy kivegyem a lényeget erről az oldalról, vagy társairól.
Szóval a csatlakoztathatósága nem tiszta számomra. Addig világos, hogy optikai kimenetre (is?) lehet kötni, tehát ha a PC hangkároly analóg jack kimenetein van már egy 5+1 erősítő, mellette nyugodtan üzemelhet ez a csoda masina. Jól értem?
De ha jól látom a Digital Audio Control Box-on van USB, meg analóg jack, meg mint ha HDMI is lenne.... Manual-t nézegettem.
Szóval szerintetek hányféle módon lehet ezt a fülest csatlakoztatni, hogy 5+1 legyen az eredmény? (Pl. ha USB-n is, akkor kellene neki belső hangkarcsi, meg valami driver a win-hez, de drivert nem látok).[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
válasz frankdelgado #3781 üzenetére
Bocs, kikívánkozik ezzel kapcsolatban egy történet:
Székelyek vágják a fát, mínusz harmincötben az erdőben.
Megszólal az egyik:
-Miért nincs rajtad a füles sapkád?
-Amióta balesetem volt, nem hordom.
-Milyen baleset?
-Szóltak hogy kérek-e pálinkát, én meg nem hallottam.[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
melandri
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Tritton PC 510-ről??
Kb.: 19-20K.....megér ennyit??
Egy alaplapi Realtek 892 hajtaná meg egyenlőre.....
Természetesen egy AX PRO vagy egy AX 720 jobb lenne de borsos.... -
t_vilmos
tag
Szlovákiából vagyok, de a terméket Csehországból rendeltem meg.
Főként PS3 konzol végett vettem a fülest amit otthon tartok. Az irodámban nincs sok időm játszani, de ennek ellenére ott meg egy xbox360 van elrejtve a 24colos monitorom alatt
A konzolokra még nem kötöttem rá. Ma este lesz az igazi teszt. Van egy Alienware 18x mese masinám, amin csináltam egy gyors próbát. Battlefield 3 -on próbáltam ki nem több mint 2percre a fülest. Ember ! Esküszöm a tízszeresét kaptam annak amit vártam. Brutális ahogy nyomja. Kíváncsi leszek optikán keresztül ps3-on.
Kicsit idegesítő a sok kábel, de hát kábelek nélkül ilyen hangminőséget nem lehet elérni.
Először fura volt a fejemre helyezve, de meg kell szokni. Viszont nagyon jól ül a fejen
A többit később
-
t_vilmos
tag
A mai naptól egy Tritton AX PRO boldog tulajdonosa vagyok. Nem volt olcsó mulatság 170euro, de ahogy szól ! pfhhhhhhhhhhhhhhh
-
KaLeun
senior tag
Mivel hangfalaimat nem igazán tudom használni (mások zavarása), így kell vmi mert megdöglött minden fej- és fülhallgatóm. Szerencsére a hangfalaim eladásából befolyt lóvé majdnem fedezi a várható árát a Tiamatnak.
Sőt szerintem ha nem is válik be, akkor is nullásan kitudok jönni az üzletből. Mert kereset az lesz rá...
Cila
-
Lmh
őstag
Mire fogjátok ti használni ezt a headsetet? Filmre? Játékra, milyen játékra, zenére?
Ha nem vagyok túl indiszkrét.....Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
KaLeun
senior tag
Aki feliratkozott annak idején a "Notify Me" listára, az kapott már kódot?
[ Szerkesztve ]
Cila
-
vbbb
addikt
válasz szatyor1972 #3810 üzenetére
-
szatyor1972
tag
-
KaLeun
senior tag
Visszavettem a T34-et, a 7.2-es váltáshoz elég egy alap tank 50%-os legénységgel?
Cila
-
szatyor1972
tag
Sziasztok
A véleményeteket kérném erről:Genius HS-G500V (erre van kb keret).Boldognak lenni nem azt jelenti, hogy minden tökéletes!
-
vbbb
addikt
Na addig kutakodtam és olvasgattam, mire ráakadtam erre:
~12HUF
Inkább ezt veszem mint a SteelSeries 3H USB-t.
-
Abrion
senior tag
válasz jaffa 2843 #3807 üzenetére
remélem találok boltot itt Fehérváron ahol ezt a head setet megtudok venni
-
jaffa 2843
Ármester
semmi köze a specifikációkban a hz-nek a tényleges hanghoz. Ez egy olyan adat, amit ráírnak, mercsak'
Sokkal szebb hangja lesz a Superluxnak, főleg egy audigy-vel, ami azért jobb mint egy alaplapi hangkari. Mikrofonnak pedig tökéletes egy csíptetős olcsó genius vagy bármi. (én is egy ilyet használok a fejhallgató kábelére csíptetve)#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Abrion
senior tag
válasz jaffa 2843 #3803 üzenetére
ha jól látom csak a hz a különbség, ez menyire lesz halhatóbb különbség?
-
Lmh
őstag
köszi szépen, végül is ide is kiírom, mert akár információértéke is lehet, bár pár napon belül én is leírom az érzéseimet a fülessel kapcsolatban.
Szóval emberek, vettem egy Speed-link Medusa NX 5.1 USB headsetet.Idézet a Lidl-nek írt privátból:
"Pár bajom van vele
A hangkártyám integrált, de én ugye az USB-set vettem, szóval abban benne van elvileg az 5.1-es chip vagy valami ilyesmi. Nem is ez a lényeg.
Használat közben neked is villog a távirányítón folyamatosan ez a kék csík? Elég idegesítő...
Félek, hogy te nem használod a mikrofonját ventrilon vagy ilyesmin. A legnagyobb bajom vele ugyanis, hogy nem tudom rendesen beállítani a mikijét. Vagy minden szösszenésre bekapcsol, vagy csak ha dübörgetem a basszust a hangszálaimmal ( értem ez alatt, hogy mondjuk az ugyanolyan hangerejü suttogásomra nem kapcsol be, csak ha rezgetem a hangszálakat xD )
Játékostársaim panaszkodnak, hogy baromi hangosan beszűrődik a számítógép hangja holott egyáltalán nem hangos, előző füleseknél sem volt ezzel baj, szóval ez a voice cancelling ( ami nem tudom biztosan mit takar ) baromira nem működik nálam :SS Erre esetlen valami beállítási lehetőség a driverben vagy valahol?
Egyáltalán neked pl hogy néz ki a driver beállításod játékra?
Rendszerbemenet 2-3-4-5-6 CH?
Mi ez a DSP üzemmód?
Analóg kimenet?
... stb stb stb.Előre is nagyon szépen köszöm a segítséget és elnézést a zavarásért!! "
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lmh
őstag
válasz jaffa 2843 #3800 üzenetére
Hát jah, kb egyet értek Meg semmit nem írsz, hogy mire kéne. film, skype, játék, zene....
-
Abrion
senior tag
válasz jaffa 2843 #3800 üzenetére
akkor menyiért van jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest