Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Köszöntünk az 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók Topikjában!
A topik gamer - jellemzően virtuális térhangzású - vezetékes és vezetéknélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
válasz
kimpepevok
üzenetére
Fúúú hát én elég nagy tisztelője vagyok az AKG-nak ( tied különösen szép darab ). Szerintem 5.1 ide vagy oda ( pláne ha a korábban ajánlott gamer 5.1-eket nézzük ), az 5.1-es gamer fülesek minőségben, hangzásban, részletességben annyira az AKG-d alatt lesznek, hogy mondjuk tegyük fel, lesz tök jó érzékelhető térhangzás, neked akkor is az AKG-val lesz élvezhetőbb egy film

Rengeteg féle pénztárca létezik. Én tudom, hogy a kíváncsiság nagy úr. Ha megteheted, akkor én lebeszélni nem akarlak. Vedd meg valamelyiket amit itt ajánlanak, lesz rá 1-2 év garancia gondolom, ha nem tetszik, max eladod egész jó áron itt PH-n és kíváncsiság is kielégítve.
ui: Ha eladod a gamer fülest, hirdetés előtt igényt tartok elővásárlási jogra! PÜ-ben értesíts ;-)

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- UGREEN 3x1 HDMI Switch
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomee007007