- Yettel topik
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
őstag
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
xbox Series S-hez kellene játék (térhatás miatt, COD, battlefield)
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
15ezer
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
ilyen árban csak vezetékes van
(4) Fül köré illeszkedő (circumaural) vagy fülre ülő (supraaural)?
circumaural .
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
mikrofonos
(6) Milyen hangzást vársz?
térhatás fontos a játék miatt
(7) Milyen csatlakozású legyen?
Jack az xbox miatt, de toldattal jó lenne tovább csatlakozók, de a jack a fontos, esetleg ha van előhangkártya rajta a 7.1 miatt
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
XBOX
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
nem kell se led semmi extra, csak jól szóljonna azt tudom hogy ennyi pénzért lehetetlen kb, mivel ha jól tudom a 7.1-esek usb-sek, és a szoftver oldja meg a hangzás, amit ugye csak pc-re lehet telepíteni. az előhangkártyások meg gondolom drágák. a sztereó fülesek nem tudom mennyire tudnak térhatást, xboxban elvileg van dolby atmos és dts lehetőség, de sose próbáltam még
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest