- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
Hirdetés
Aktív témák
-
Geee69
csendes tag
Sziasztok!
Nem teljesen értem ezt a feature-t. MS support oldalán (http://support.microsoft.com/kb/929777) szépen leírják, h mit is csinál. A kérdésem az lenne, hogy ha ezt a feature-t kikapcsolom, a BIOS sysinfo menüjében 33xy MB-ot jelez, ha bekapcsolom, akkor meg csak 30xy-t. Mindkét esetben a self testnél leszámolja szépen a 4096 MB memóriát, és a Vista (x64) is azt mondja, h 4 GB memóriám van, ellenben az "enabled" állapotban leírhatatlanul gyorsabb az egész. Elvileg a lapom 8 gigáig támogatja a memóriát. A kérdés az, hogy miért is nem látja a BIOS a sysinfo menüben a teljes 4 gigát, ha egyszer képes végig számolni, illetve némi helpet szeretnék kérni, hogy ez normális, hogy a BIOS sysinfójában kevesebbnek látja a memóriát a Memory Remap feature engedélyezése esetén?
Üdv, és előre is köszi!
Sry, de nem nagyon vágom ezt a témát, uh nézzétek el nekem, ha nagy marhaságot kérdeztem :S
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Gitáros topic
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest