- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
-
nekem kuvayo. mondjuk nekem alkalmi vétel volt, kb feleannyiért jutottam hozzá, mint a bolti ára (br. 30k vs. ~15k) és énis gondolkodtam a 475ös noisetaker-en, de végülis úgy döntöttem, hogy nem jobb annyival, mint a ttake.
500wattos táp meg kurvasokba kerül, ha jót akarsz venni.
régebben láttam 550es aerocool tápot br. 25k mistral árlistán 2szer 8 centis venti. az annyiért kurvára megérte. el is vitték kb. 2 nap alatt az összeset.
sztem amúgy az esetek 90%ában 420as chieftec bőven elég mindenre, és a hngje se olyan hangos. -
most egyelőre nem is lenne rá szükségem, mert van egy kb. 3 hónapos 480as ttake xaser,em és meg vagyok vele elégedve.
és hogy ilyet hogy lehet szerválni? hát nem árt ha van valami amcsi ismerősöd. és akkor onnan. agy esetleg az Amerikából jöttem c. topikba megkéred gaborRF-et, hogy hozzon neked 1et.
át számolva ez kb. 16-17 pénz, kiba mód megéri. -
Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest