- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
aqwsderf
tag
Jókor szólsz...:( Mindegy, mert a zajszint is számít. Én nagyon érzékeny vagyok a hangokra, tehát ha bemegyek egy szobába 7*7m és odabent van repülő szúnyog, akkor számszerint megmondom mennyi és, hogy merre van tőlem...:( sajna ez így van...:( eddig nem bírtam gép mellett aludni, kíváncsi vagyok ezután menni fog-e...
sztem télen kikapcsoljuk az én szobámban a padlófűtést, mert a kazánom mindent elintéz....valszeg oxigén hiányban fogok este meghalni...zabálja a levegőt..:( -
aqwsderf
tag
Kösz, megnyugtattál...
KÉREK MINDENKIT, HOGY NE IJESZGESSEN, CSAK AZ ÍRJON, AKI ISMERI A PROCIT!!
VISZONT EZ ÉRDEKES!!!!
A BIOS-ban a Vcore = 1.30 vnéha 1.29 vnéha 1.31 V !!!
Akkor most mi van??? a BIOS-ban jó lenne a feszültség, csak a progik halnak be??
Motherboard Monitor 5.3: -
aqwsderf
tag
válasz
jakobkacsa #6 üzenetére
hehe nincs benne, viszont le van nyitva az oldala...a zaj nem annyira probléma, mert amikor alszok ki van kapcsolva...ráadásul most nem is itt fent alszok, mert olyan meleg van, hogy nem bírok.....
jó az, ha le van nyitva a ház oldala? -
-
aqwsderf
tag
Üdvözlök mindenkit!
Vettem egy Zalman CNPS7000A-AlCu-t a 3GHZ-es Pentium 4-emre...a probléma az, hogy kb. 1-2 fokos különbség, de legtöbbször semmi nincs a GYÁRI HŰTŐ és E között, pedig árban igencsak van....A potméterrel már fullon vagyok, 2400 RPM-en szalad, de ha 1300-on megy, akkor is kb ennyi a hőmérséklet...A szobám különösen meleg, tetőtéri ablak, nincs légkond, most 29 fok van bent....
kérdéseim:
- akkor most normális, hogy ugyanannyit bír, mint a gyári hűtő????
- lehet, hogy külső hőmérséklet miatt van, és pl. télen amikor hűvösebb van idebent is egy picit, akkor már normálisan hozná a nekem mondjuk szimpatikus 30-35-38 fokot??? most 47, de csak fórumozok...néha 50...a gyári hűtővel átlag 51 volt, néha 52, illetve sokszor 48...
ELŐSZÖR HASZNÁLTAM pasztát életemben....és ez volt a második hűtő felrakásom, de úgy érzem nem rontottam el semmit...esetleg csak véletlen...
a paszta egyenletes volt, nem vastag, de nem is annyira vékony, hogy lássam a proci szürkés részét...amikor ráraktam a hűtőt, az meg-meg csúszot, de csak néhány milliméter 3-4-et max...lehet, hogy leszedte a pasztát és ezért nem jó a hűtés???? felfogattam két csavarral a hűtőt és kicsit az egészet lehetett balra-jobbra mozgatni 2-3 milliméterrel, de én és faterom is úgy gondoljuk, hogy a felfüggesztés jó, ez normális...AIDA32 sokat mutat viszont számomra, a BIOS mégtöbbet...:(
MI a MEGOLDÁS?? ÉN rontottam el valamit???? HELP!! Ez normális? lehet, hogy ilyen meleg nyáron a hűtők között már nincs is különbség????
Másik kérdés...egy MSI 865PE Neo2-P lapom van és kicsit megfaragtam a chipset hűtőbordáját...hogy tudom lemérni a hőmérsékletét szoftveresen??? és mennyi szokott lenni a még normális hőmérséklet??? 3 Ghz-s a gép, ha kell hozzá...
Előre is köszönöm a válaszokat, fontos lenne!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest