- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
anulu
félisten
az, hogy veszik a garancia, nagyban függ attól, hogy hol vetted a lapot. az biztos, hogy ha vmi gáz van, akkor nem szabad úgy visszamenni, hogy ''hááát, BIOS-t frissítettem és...''. vmit ki kell találni, ami garos probléma. amúgy kb fél perces művelet, vagy még annyi sem. sima DOS boot floppyval rendszerindítás, amin rajta van a BIOS és a flash-elő progi, boot után flash (általában zip-elve tudod letölteni a netről, van benne egy .bat file, azt kell elindítani), ha kész, akkor restart, gép kikapcs, CMOS reset, gép be beállítani a dolgokat. cakk-pakk 5 perc alatt kész lehet vele lenni.
-
G_zoli
csendes tag
Kedves aqwsderf!
Nekem ugyan Northwood 2.6-os HT-s procim van ugyanolyan alaplapban mint a tied, de nekem idle 45-46 fokos 100%-ra terhelve sem megy 50 C-fok fölé, pedig nekem csak egy Coolink Breeze hűtőm van. :DDD 2.6 --> 3.133-ra húzva sem (Pd=105W !) :DD
Igaz az én szobámban általábvan 22-25C-fok van csak nem úgy mint nálad.
Prescottnál (Pd=103W !) 50C-fok jó érték egy 30C-fokos szobában legalábbis 22C-fokon SZVSZ nem lenne több 44C-foknál ami bőven jó!
55-60C-fok fölött kezdjél agódni mert ott már kezd instabil lenni.
AIDA32 ről meg csak annyit hogy félremér! Elég rendesen mert nézd meg nekem mit mutat:
''cpu feszültség: 2.71V'' AIDA32 szerint, ha ez igaz lenne már kiolvadt volna az alaplapból (biosban 1.525V van beállítva).
A BIOS-ban nézd meg hogy mennyire van beállítva, amit ott mutat az a korekt, Northwoodnál legalábbis, ha Prescottnál hülyeséget mutat akkor --> biosfrissítés :))
Más a 12V helyett AIDA mivel csak egy digit (számjegy) pontosággal jelzi az egész értékeket ezért ír olyanokat hogy ''2.5V'' ami ''12.5V'' szeretne lenni csak az egész részt 1 számjegyen ábrázolva az ugyebár csak ''2.5'' semmi sem tökéletes :DD
Sziasztok, Üdv: Zoli :)=) -
-
jakobkacsa
senior tag
-
borely
tag
Na jó, akkor megnyugodtam: Ez nem a valós Vcore. (ebben nem vagyok biztos, de szerintem ez azt mutatja, mennyi a max amit az alaplap képes a procinak adni) Nézd meg a BIOSban, bár ha nem nyúltál hozzá, akkor SZVSZ bizonyosan alapon(1,4-1,55 V körül)
Az én procim 2,4@3GHz szintén egy Zalmannal van hűtve, full terheléssel kb 55 fok. DE ez az érték mindjárt emelkedik kb 6-7 fokot, amint kikapcsolom a házszellőztető ventit ! Ha nincs házszellőzésed, csinálj, ahogy azt már előttem is leírták. -
anulu
félisten
-
jakobkacsa
senior tag
szerintem ne vard, hogy egy 25+ fokos szobaban barmi, ami nem fulszaggato, 50 fok alatt vigye a 3GHz-es procidat, egyebkent az meg boven nem karos, siman ki kell birnia a 60 fokot is, nem szabad, hogy baj legyen
majd akkor kezdj el aggodni, ha 65-70 fokos es emelkedik:P
egyebkent a hazhute milyen? ha nincs meg, akkor most tegyel be (de legalabbis mielobb) 2db 8cm-es venti (egyet elore, befele, egyet hatra, kifele), sokat tud segiteni:)
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- OpenWRT topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest