Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
cpu: h2o (P5700mhz+E4600mhz+C5000mhz)
vga: stock air (3000mhz/1500mhz)
ram: default (még)
-
helkis
veterán
válasz
zebra_hun #3949 üzenetére
pont hogy nem tekeri annyira a vga-t az AMD, simán csak erősebb a cpu..
a graphics scoore-ból láthatod, hogy az intel jobban tekeri, de sajna a proci teszteknél jóval kevesebb a pont, és mivel a legkisebb és legnagyobb között súlyoz a bench, ezért lesz több még így is mivel az összteljesítménye jobb egy AMD-s gépnek.. -
helkis
veterán
válasz
kicsipapucs #3890 üzenetére
+ combined score lerontotta..
Illetve akkor 2x130e=400e?
-
helkis
veterán
Asus 1080 TI FE (2075mhz/12808mhz) + FCblokk, + a procin is hűtött víz..
(#3774) kicsipapucs : egy D15-től azért többet vártam akkor is..
-
helkis
veterán
válasz
kiszpista900 #2764 üzenetére
ott a narancsságra link, "show detail results" azt kéne lenyitni..
-
helkis
veterán
válasz
kiszpista900 #2762 üzenetére
kellenének a részeredmények..
+ win8-al 10-el jobban megy ez a teszt..
-
helkis
veterán
válasz
rambustibi #2530 üzenetére
hát ez nem fog listára menni. ezt a tesztet csak dx10-es kártyákkal rakja fel joshua7..
-
helkis
veterán
válasz
rambustibi #2499 üzenetére
mennyi volt köztük az órajel különbség? cpu-ram-gpu-vram?
-
helkis
veterán
válasz
rambustibi #2491 üzenetére
khmm.. nem a program a bugos. hanem hogy olyan hw beállítást használtál valszeg, ami miatt megőrül a program, ezért az eredményed bugos, amit kiírt a program a végén, vagyis átverted a programot ha úgy tetszik, ha ez nem szándékos, akkor újra le kell futtatni kicsit kevesebb tuninggal, és jó lesz..
lehet nézni hasonló tuningos eredményeket és azokhoz viszonyítani, hogy reális-e az elért eredmény, ez mindegyik benchben elfogadott. +pont erre jók a részeredmények is, hogy lehet rajtuk látni, mi mennyire tér el egy valós eredménytől csak órajel miatt vagy esetleg valami más is lehet a háttérben..
-
helkis
veterán
válasz
rambustibi #2490 üzenetére
amikor azt írja, hogy nem megfelelő a driver pl. az azért nem ugyanaz a kateg, mintha a -tér-idő-kontinium lenne félremérve a bench-ben.. az első egy béta driverrel máris előjön, a másik pedig egy hiba amit detektál a program.. bár ki tudja..
-
helkis
veterán
válasz
rambustibi #2483 üzenetére
szokott olyan is lenni, hogy a régiek megmaradnak, az újak meg már csak úgy kerülhetnek fel..
majd josh eldönti!szerk: ne vedd magadra, már régebb óta meg kellett volna lépni, csakhát a 3dmarkok sincsenek nagyon formában ilyen téren, ha nem valid akkor minek ír ki pontot.. az újabb sysinfo-val egyébként már asszem ilyenek.
ha szivat a program, vagy a hw beállítás, akkor jobb ha tisztán lát a user, nehogy csalónak legyen beállítva. -
helkis
veterán
válasz
rambustibi #2475 üzenetére
Hmm:
"Time measuring inaccurateThis message indicates funny business with the system clock during benchmark run. In most cases, this means that, no, you cannot cheat in 3DMark by adjusting Windows timers during the benchmark run or otherwise tampering with the measurements done by the benchmark. If this message persists and you have not done anything out of the ordinary, it may indicate a hardware issue with the real time clock in your system or the presence of a background program that somehow twists the time-space continuum of your operating system in such a way that this anti-cheat detection is tripped."
Javasolnám, hogy csak valid eredménnyel lehessen a listára kerülni..
-
helkis
veterán
válasz
ricsi8800gt #2364 üzenetére
szvsz elég egy "új" is!
de ha mafia tag vagy akkor nem szóltam..
-
helkis
veterán
válasz
#35434496 #1680 üzenetére
köszi srácok!
nem volt kesztyű, most jó meleg van..
ezt én is néztem, oka: a GT2-ben magasabb az fps-ed, ahogy a combináltban is, én a rendszer ram órajelére tippelek, hogy szereti a nagy sávszélt a program, sajna valamiért nem tudom stabilizálni a dominatorjaimat 2600 közelében..
-
helkis
veterán
köszi srácok!
volt valamennyi feszemelés, de nem mértem ki hogy konkrétan mennyi, a monitor programok meg nem mutatnak semmi érdemlegeset.. azt olvastam, hogy elvileg 1.27v-nál van valamilyen korlátjuk a 980-aknak.. valszeg e körül lehetett..
(#1654) h1mpi - ha te nem emeltél feszt, akkor a te karid még jobb is!
de ugye összpontozás megy..
(#1657) h1mpi - a GPU órajelét ki lehet íratni a gpuz fejlécébe..
ott is vannak!
a szenzoroknál ah lenyitod a név melletti kis nyilat és "show in gpuz windows title" kipipálod sajna egyszerre csak 1 dolgot tud, de így legalább nem kell két ablak..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kombinált 3DMark lista
2013-as eredmények "A" nézetben találhatók
A listához kell a következő: Benchmark részeredményei, CPU-z CPU fül, CPU-z Memory fül, GPU-z Graphics card fül! Ezen kívül driver verzió, CPU órajele, VGA gyártója a hozzászólásba, amennyiben a képről nem derül ki.
Kepfeltoltes.hu, imageshack.us felejtős, ajánlott a Prohardver képfeltöltője vagy más magyar oldalak.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest