Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haart
addikt
válasz
DarthZolee
üzenetére
Szép is lenne ha szarabbul teljesítene. Bár sztem fele annyi árnyaló egységgel a 96gt is király. Ahhoz képest nem olyan túl sokkal marad el.
-
Alex123
senior tag
válasz
DarthZolee
üzenetére
Annyira nem "bőven", játékra tökéletes és amikor én vettem a 8800GT 50e felett volt én meg 35e-öt adtam érte...
(a 15e különbséget akkor egyszerűen nem érte meg, mostmeg már annyiért kapni, amennyi a 9600GT volt....ilyen ez....)

-
west
őstag
válasz
DarthZolee
üzenetére
o.k.thx.
net nelkul nem futtathato le?
nincs demo?
-
leviske
veterán
válasz
DarthZolee
üzenetére
A Vantage inkább azt mutatta meg, hogy az nV mennyire pofátlanul szól bele az összes komolyabban vga-t használó program fejlesztésébe.
Egyszerűen elképeztő, hogy volt pofájuk így kiadni a 3Dmarkot, mondván, hogy átlépnek az új generációba... a DX10-be.
Érdekes, hogy akkor kitudták használni a friss fejlesztéseket, mikor az nV-volt előnyben ezek terén... csak most nem lehet, mikor az AMD van előnyben a ficsörök terén.

Többet vártam a Vantage-tól. Ez egyszerűen ratyi és nem azért mondom, mert ATi fan vagyok, hanem mert használhatatlan. Azért senki ne magyarázza már be nekem, hogy a 88GTS 320/640 legyűri a HD29XT-t és a HD3870-et. ÉS azt se, hogy a X2 és GX2 közt jogosan van 2000 pont különbség.

(#841) DarthZolee: szerintem várd meg a HD4800-asokat és aztán dönts. (Májusban jönnek) A HD3870 a 88GT-től -játéktól függően- 10-20%-al lemarad.

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
DarthZolee
üzenetére
8800GT-t. Volt teszt is a PH--n, hogy melyik a jobb.
-
leviske
veterán
válasz
DarthZolee
üzenetére
A Vista nem rossz, csak tudni kell kezelni.
Ahoz pedig, hogy az SP3-ba integrálják a DX10-et... nem kevés munkára lett volna szükség...Gondolom te se dolgoznál egy olyan terméken, amit már kiakarsz vezetni a piacról.

Mind1... aki nem tud Vantage-ot futtatni, az nem hagy ki semmit.
A 06 sokkal több rendszeren futtatható és amellett előremutatóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest