- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haart
addikt
válasz
DarthZolee #873 üzenetére
Szép is lenne ha szarabbul teljesítene. Bár sztem fele annyi árnyaló egységgel a 96gt is király. Ahhoz képest nem olyan túl sokkal marad el.
-
Alex123
senior tag
válasz
DarthZolee #877 üzenetére
Annyira nem "bőven", játékra tökéletes és amikor én vettem a 8800GT 50e felett volt én meg 35e-öt adtam érte...
(a 15e különbséget akkor egyszerűen nem érte meg, mostmeg már annyiért kapni, amennyi a 9600GT volt....ilyen ez....)
-
west
őstag
válasz
DarthZolee #854 üzenetére
o.k.thx.
net nelkul nem futtathato le?
nincs demo? -
leviske
veterán
válasz
DarthZolee #840 üzenetére
A Vantage inkább azt mutatta meg, hogy az nV mennyire pofátlanul szól bele az összes komolyabban vga-t használó program fejlesztésébe.
Egyszerűen elképeztő, hogy volt pofájuk így kiadni a 3Dmarkot, mondván, hogy átlépnek az új generációba... a DX10-be.
Érdekes, hogy akkor kitudták használni a friss fejlesztéseket, mikor az nV-volt előnyben ezek terén... csak most nem lehet, mikor az AMD van előnyben a ficsörök terén.
Többet vártam a Vantage-tól. Ez egyszerűen ratyi és nem azért mondom, mert ATi fan vagyok, hanem mert használhatatlan. Azért senki ne magyarázza már be nekem, hogy a 88GTS 320/640 legyűri a HD29XT-t és a HD3870-et. ÉS azt se, hogy a X2 és GX2 közt jogosan van 2000 pont különbség.
(#841) DarthZolee: szerintem várd meg a HD4800-asokat és aztán dönts. (Májusban jönnek) A HD3870 a 88GT-től -játéktól függően- 10-20%-al lemarad.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
DarthZolee #841 üzenetére
8800GT-t. Volt teszt is a PH--n, hogy melyik a jobb.
-
leviske
veterán
válasz
DarthZolee #832 üzenetére
A Vista nem rossz, csak tudni kell kezelni.
Ahoz pedig, hogy az SP3-ba integrálják a DX10-et... nem kevés munkára lett volna szükség...
Gondolom te se dolgoznál egy olyan terméken, amit már kiakarsz vezetni a piacról.
Mind1... aki nem tud Vantage-ot futtatni, az nem hagy ki semmit.
A 06 sokkal több rendszeren futtatható és amellett előremutatóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- iPhone topik
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elemlámpa, zseblámpa
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest