- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarthZolee
csendes tag
Persze ez így van. 6 év nyugalmas XP után én is átkényszerűltem a Vistára. Alapjába véve nincs vele bajom már megszoktam. Viszont a javára kell írni azt is, hogy jobban használja a 2 magos procikat mint az XP. Még a 3D Mark 05, 06 alatt is sokkal jobb a cpu-ra kapott pontom mint az XP-n.
-
Vistaboy
veterán
Hát, akkor az valami alapkonfig lehet tényleg.
Nekem az E6600-as Core2-esre adott 5.3-at. Pedig szerintem az erősebb az AMD-k nagy részénél. -
VinoRosso
veterán
hát nem tom...ennek megint egy kicsit fura mellékíze van. Ez olyan mintha kb a köv. párbeszéd zajlott volna le:
NVIDA: Fiúk, mi vagyunk a királyok, úgyhogy csináljatok egy olyan játékot meg egy benchet, ami annyira igénybe veszi a gpu-nkat amennyire csak lehet, hadd örüljön a nép!
Crytek&FutureMark: Okés meglesz, de mégis mivel kalkuláljunk?
NVIDIA: Hát kb 1G vram+ 2 bivaly gpu számítási kapacitása
Crytek: oké akkor nem lesz gond a textúrákkal...telik múlik az idő...
NVIDIA: vazz miez ami csináltatok ember
Ilyen böszmeséget fejlesztők még nem csináltak, mint amit ti csináltatok!!
Crytek: Bakker, hát azt nem mondtátok, hogy 2 összedrótozott 256bites karival akarjátok kiszúrni a szemünket egy GTX után! ! Mégis igy mit kezdjünk az 1G vrammal?
NVIDIA: hát őő izéé majd megcsináljuk a quad sli-t, azt vesz a nép belőle kettőt, azt jólessz az.
Futuremark: Hát srácok várjunk még ezzel a Vantage-al..
NVIDIA: Osztjuk, találjatok ki valamit, mert nekünk még idő mire felzárkózunk a fejlesztéshez.
Futuremark: oké most úgyis megy a mizéria, hogy mikor jövünk már ki vele, ez a mi malmunkra hajtja a vizet, meg talán valami lehet okoskodni...talán egy új koncepció, amiben a sok benchmeleg ki be tudja magának lőni, hogy milyen kategóriájú masinája van, és igy meg lesz az illúziója hogy de sok pontot csináltam az új démakkban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest