- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #11 üzenetére
Ó dehogynem... Láttam én már erre sok példát, sajnos... Pl. a Seagate-ek is baromi érzékenyek a magas PCI frekire és bad sector-okkal ''hálálják meg'' a ''figyelmességet''.
-
lavina
tag
válasz
Alvin_ti4200 #17 üzenetére
XP tel. kicsit elhalasztva.
levettem az agp-t, ugyanúgy szaggat... :F
Kérnék egy igen/nem választ arra a kérdésre, hogy ha az FPS lemegy alacsony szintre a 3dmark2003-ban (pl 20), akkor normális-e, hogy a fenti linken megtalálható második moziban látható módon beszaggat a renderelés, szaggatva, mármint lassan-gyorsan megy?? Plíz.
Amúgy nem tudom miért lenne baja a win98-nak az 1G rammal... :F -
lavina
tag
válasz
Alvin_ti4200 #12 üzenetére
na lássátok feleim, mire jó az 5 soros aláírás... :) Meg is van benne minden infó, és a sok segítőkész tag be is segít. Ma este XP experimental install lesz... :O
Elnézést ha valakit zavar a hosszú aláírás. Ha megvan a probléma, leegyszerűsítem. Csak sajna minden bejátszik, még a mocsok wireless desktop is. :F
Amúgy szerintem nem veszélyes a 70 Mhz AGP, nekem volt olyan lapom anno, ami a tuning miatt 33 Fsb helyett 40-en ment. -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #11 üzenetére
Jah, már látom, hogy 98, akkor tuti az lesz a baja, 1 giga RAM-ot elvileg nem is tud lekezelni hibamentesen. Ha akarod, ha nem, muszáj lesz XP-re váltani.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest