- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz
Rover623 #375 üzenetére
Rendben...tudom, hogy én csesztem el, hiszen sok eredményt még én rögzítettem be így...
De fenntartom: nem korrektek azok az "alapórajeles" LGA1366 eredmények, amelyek 50%-os QPI tuning mellett születtek...P.S.:
Ha a helyzet nem változik, kérem a lista szerkesztőit, hogy a nevemre való hivatkozásokat távolítsák el az oldalról... -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Rover623 #338 üzenetére
Ha nem érdekel az orb minek vezeted a listát ? ez nem orb..
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Rover623 #331 üzenetére
Szia rover
Érdekelne egy eredmény: [link] csak az a gond vele hogy xp és 4gpu...és mégis bent van egy listában.[link]
Lehet elcsúszott a szemed felette.Tudom van hogy gpu-z kijelzi xp alatt a 4gpu-t, ha 2 megy csak.
De 2db 7950gt se toll ennyit. futuremark kereső -
-
balazs_t
tag
-
pappen
tag
válasz
Rover623 #264 üzenetére
Szia!
A listák processzorok szerinti szétválogatása szerintem is felesleges.
Azt viszont meg lehetne oldani, hogy a listákat VGA és CPU típusok szerint lehessen szűrni? Szerintem így jobban összehasonlíthatóak lennének az eredmények, mivel listán belül vannak pl. gt, gtx stb. VGA-k és Intel, AMD 1 és több magos CPU-k is.Üdv.
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Rover623 #264 üzenetére
MERTHOGY A TÍZPRÓBA ÖSSZETETT VERSENYSZÁM...
Akárcsak a 3DMark, ahol legalább 2 fontos szempont (CPU+VGA) is van!!Najó van még pár kisebb is
mert szüksége van rá a kártyának és a rendszeren futtatott játékoknak.
Én ezt nem állítanámSzerintem aki játékra most 4 magot vesz, azt már akkor át******ták amikor kijött a boltból
Ráadásul aki ilyen konfigot vesz, nagyobb eséllyel vesz alá komoly, tuningolható alaplapot, jobb hűtést...
Szüksége is lesz rá, mert 4 mag fűt, nem 1-2. -
törölt tag
válasz
Rover623 #264 üzenetére
"szitu nagyjából olyan, mintha a tízpróbázók közé bekeveredne néhány "normál" sprinter, vagy nehézatléta és miután alulmaradtak a versenyben, elkezdenének reklamálni: hogy lehet hogy nem ők az elsők, pedig ők gyorsabban futottak, nagyobbat dobtak mint a dobogósok?
Hát úgy, hogy a gyorsan futó csóka valszeg ráejtette a lábára golyót és hasbaszúrta magát a gerellyel, a nehézatléta pedig lerombolta a gátakat és eltörte a rúdugráshoz használt rudat."
ROTFL
Engedd meg, hogy felhasználhassam ezen szövegedet, mert ez valami fenomenális. És pontosan lényegretörő -
Stalker-2572
veterán
válasz
Rover623 #244 üzenetére
1. Most a pontok alapján van valahogy összeállítva. G80 és G92 pl össze van mosva
2. "kötelező GPU-Z kép"
3. cache nem szól bele a pontszámba, viszont a stepping beleszólhat a tuningba. Legalább látnánk, hogy milyen steppingű/reviziójú cuccok után érdemes kutatni.Nem hiszem, hogy ez nagy bonyodalmat jelentene, csak ötlet volt, hogy hova lehetne még fejlődni
-
prmcsk
addikt
válasz
Rover623 #239 üzenetére
Bocs az újabb hsz.-ért, de lejárt az idő....
3DMark05 = tuningeredmény...
A 3DMark06-os tesztnél is ugyanennyin ment a ram....
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Rover623 #222 üzenetére
én és over csak kivitelezői kisegitők vagyunk
Bio és Muréna csinálta a frissitést, de valamilyen oknál fogva eltüntek (biztos megvan rá az okuk) és már nem csinálják, ne nekünk tegyél szemrehányást, én megmondtam h nincs rá időm 1 hónap után, én spec az aktuális pass-okat se tudom. de azzal kéne megbeszélni aki elvállalta és most fel van szivódva, hogy mi lesz a lista jövője. btw rendes tőled h még igy is folytatod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- The Crew sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forrmell.enn
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- MSI Gaming X Trio 3060
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest