- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Rover623 #222 üzenetére
én és over csak kivitelezői kisegitők vagyunk
Bio és Muréna csinálta a frissitést, de valamilyen oknál fogva eltüntek (biztos megvan rá az okuk) és már nem csinálják, ne nekünk tegyél szemrehányást, én megmondtam h nincs rá időm 1 hónap után, én spec az aktuális pass-okat se tudom. de azzal kéne megbeszélni aki elvállalta és most fel van szivódva, hogy mi lesz a lista jövője. btw rendes tőled h még igy is folytatod -
Achill3uS
nagyúr
tudom, elvileg megyek
gyerekek nem kéne ilyen komolyan nyomni a vitát..
Rover nagyszerü munkát végzett eddig, nem is tudom, hogy birta egyedül.. nekünk ennyire van időnk, akinek pl nem tetszik, hogy csak átlag 3 naponta de van amikor csak 1 héten 1x van idöm frissiteni a Gef8 listát szavazzon le, átadom neki aztán csinálja, de aztán ne tünjön el fél honap mulva.. mert sajnos elég sok nem mondom h ujoncot, de frissen regisztrált kollégát látok, naponta irogatni, hogy mikor lesz update, aztán azóta nem is láttam öket sehova irni.. szoval kérlek legyetek megértőek velünk szemben is, én ugyan csak revizor vagyok, ergo a lista frissitésén kivül nemigen kell foglalkoznom semmivel, a többiek elég komolyan részt vettek az oldal jelenlegi kinézetének az elérésében, ha emlékeztek rá milyen volt régen, de nem is értem miért kell ezen igy kiakadni, valaki elkezdte, valakik folytatják, nektek jo mert kisujj mozdítás nélkül megy tovább a lista, nem értem mi a gond -
Achill3uS
nagyúr
többieket kérdezem, akkor most az ATI-t ki frissíti? Muréna? mert látom eredmények vannak már benne
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #118 üzenetére
igen de mi nem embereket ''revizolunk'' (ez egy uj szo
) hanem listákat
BioNiCMaN nem lesz online a jövő héten, így kérem legyetek türelemmel, minden lista frissítva lesz amit időnkből telik rá
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Horgász topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Iqos cigaretta
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Bluetooth hangszórók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest