- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
felteszem max-ban is van olyan forgatási mód, amikor nem az extra high res hiper szuper jelenetet mozgatja, hanem a mozgatás erejéig átmegy bounding box vagy vertex-et mutató módba... amint abbahagyod a mozgást, visszavált... ilyen sok polys jelenetnél már a vertexekből vagy bounding boxokból is jól lehet szerintem látni, hogy milyen pozícióban van a jelenet... high poly modelingnél (ahol a fickó 15-16 millás modellen dolgozott), sima 4850-es (nem firepro) kártyán dolgozott kényelmesen, a dolgok jó része el volt tűntetve, és ha minden meg volt jelenítve, akkor mozgás idejére vertex mutatása volt csak bekapcsolva... emellett ha mégtöbb részletet akarsz, hozzácsapsz egy normal mapot, és szerintem ezzel a határ a csillagos ég... de összességében szerintem értelem szerint differenciálnak, tehát legyártják a high poly modellt az épületből, de távoli snitteknél persze egy belőlük generált LOD-ot alkalmaznak... szóval nem tudom elképzelni, mire nem elég ez a mostani vga-erő a viewportba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fotók, videók mobillal
- Apple asztali gépek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- További aktív témák...
- ZBook Firefly 16 G11 16" FHD+ IPS érintő Ultra 7 155H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó iMac Pro (2017) 27 CTO 8-core Xeon, 64GB RAM, 1TB SSD-Magic Keyboard+M.Mouse 2+M.Trackpad
- Lenovo ThinkPad P52 15.6" FHD IPS i7-8750H P1000 16GB 500GB NVMe ujjolv gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Portal , garanciás , üvegfólia + ajándék Venom tok
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI VENTUS 3X 3090 24GB
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 6S/6S Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest