- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Yettel topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
Új hozzászólás Aktív témák
-
atm*RefeeZ
tag
élóbéló
no...csináltam bögrét.igen.jól vettétek észre..bonyolult modell lehet meg ilyenek
mindegy..a lényeg,hogy csináltam valamit DE azért nem látjátok mert ezen próbálnék júvídábüljú meping meg júví ánrep dolgokat tanulni..fogtam face subobj módban unwrapnél kijelöltem mindent és flattent toltam rá,jól. megcsinálta,hepi voltam.ami kell a modellhez és ami nem lesz egyszínű azt összekötögettem szépen és rendereltem egyet belőle jó kölökhöz híven...igen ám DE ps-ben miután megcsináltam a kívánt textúrát és kimentettem...hiába húztam be diffuse slotba mert renderkor valahogy visszaugranak az unwrappelt dolgok és kicsit nem értem miért
tudom érthetetlen voltam megint és azt is,hogy kevés vagyok a 3dhez mint lekvárban a dió..de léccilécci ha valaki megértette miért sírok és tud rá gyógyipuszit adni akkor ne kíméljen
köszke 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
mindegy..a lényeg,hogy csináltam valamit DE azért nem látjátok mert ezen próbálnék júvídábüljú meping meg júví ánrep dolgokat tanulni..fogtam face subobj módban unwrapnél kijelöltem mindent és flattent toltam rá,jól. megcsinálta,hepi voltam.ami kell a modellhez és ami nem lesz egyszínű azt összekötögettem szépen és rendereltem egyet belőle jó kölökhöz híven...igen ám DE ps-ben miután megcsináltam a kívánt textúrát és kimentettem...hiába húztam be diffuse slotba mert renderkor valahogy visszaugranak az unwrappelt dolgok és kicsit nem értem miért
tudom érthetetlen voltam megint és azt is,hogy kevés vagyok a 3dhez mint lekvárban a dió..de léccilécci ha valaki megértette miért sírok és tud rá gyógyipuszit adni akkor ne kíméljen
köszke