- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
atm*RefeeZ
tag
élóbéló
no...csináltam bögrét.igen.jól vettétek észre..bonyolult modell lehet meg ilyenek
mindegy..a lényeg,hogy csináltam valamit DE azért nem látjátok mert ezen próbálnék júvídábüljú meping meg júví ánrep dolgokat tanulni..fogtam face subobj módban unwrapnél kijelöltem mindent és flattent toltam rá,jól. megcsinálta,hepi voltam.ami kell a modellhez és ami nem lesz egyszínű azt összekötögettem szépen és rendereltem egyet belőle jó kölökhöz híven...igen ám DE ps-ben miután megcsináltam a kívánt textúrát és kimentettem...hiába húztam be diffuse slotba mert renderkor valahogy visszaugranak az unwrappelt dolgok és kicsit nem értem miért
tudom érthetetlen voltam megint és azt is,hogy kevés vagyok a 3dhez mint lekvárban a dió..de léccilécci ha valaki megértette miért sírok és tud rá gyógyipuszit adni akkor ne kíméljen
köszke 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Intel i5 9600K / Beszámítás OK!
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
- Lenovo IdeaPad Slim 3/15.3" WUXGA/Snapdragon X X1-26-100 Processor/24GB/1TB SSD/GARANCIA
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- RÉSZLETRE .Bankmentes kamatmentes. OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- GeForce GTX 1650 (OEM HP) - külső tápot nem igényel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mindegy..a lényeg,hogy csináltam valamit DE azért nem látjátok mert ezen próbálnék júvídábüljú meping meg júví ánrep dolgokat tanulni..fogtam face subobj módban unwrapnél kijelöltem mindent és flattent toltam rá,jól. megcsinálta,hepi voltam.ami kell a modellhez és ami nem lesz egyszínű azt összekötögettem szépen és rendereltem egyet belőle jó kölökhöz híven...igen ám DE ps-ben miután megcsináltam a kívánt textúrát és kimentettem...hiába húztam be diffuse slotba mert renderkor valahogy visszaugranak az unwrappelt dolgok és kicsit nem értem miért
tudom érthetetlen voltam megint és azt is,hogy kevés vagyok a 3dhez mint lekvárban a dió..de léccilécci ha valaki megértette miért sírok és tud rá gyógyipuszit adni akkor ne kíméljen
köszke