- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- AirDrop támogatást kap a Galaxy S26 széria
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Honor profi iPhone másolásban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát én egy zseni vagyok biggrin.gif
Adva volt a régebbi ajtó modellem, amit elkezdtem mappolni, vigyázva arra, hogy a vetítési magasság ugyanaz legyen... Ez azt jelentette, hogy az apróbb részeknél face kijelöl, planar mapping (ez hotkeyre lett téve), katt a node-jára, és beállítani a szélességet és hosszúságot 2.2-re mindkettőnél... Ez persze lassú volt nagyon... Utána mindnél 2.2 helyett 1-es értéket adtam meg (nagyobbak lettek a minták rajta, de mindegy...), tehát közelebbről vetítettem rá a face-ekre a képet. Ezt most továbbfejlesztettem. Írtam egy scriptet, hogy tegyen rá egy planar map-ot a kijelölt face-ekre, és állítsa alapból át a kellő értékeket 1-re. Viszont hiányosak a MEL ismereteim, így a script csak a Doorframe objekt planarMapping1 node-ján műxik. A következő planar mapping pedig már planarMapping2 lenne, így ezen már nem megy. Továbbfejlesztettem a scriptet, hogy mindig töröljön history-t, miután mappolta, így mindig planarMapping1 node jön létre. Ez már jó is lett volna, csak végeredményként mindig az objekt lett kijelölve, objekt módban, így mindig vissza kellett állni face jelölő módba (jobb klikk->faces). Lusta voltam, így mégtovább fejlődött a script, mostmár vissza is áll face módra. Tehát most a mappolás így megy: kijelölöm a face-eket, amit mappolni akarok, és n gomb. utána jelölöm a következőt, és n gomb... smile.gif egy régebben 1-2 órás feladatnál bonyolultabb modellt most mappoltam be 10 perc alatt (azaz most lettek újraosztva az UV-k, majd ezeket még formába is kell önteni, és elrendezgetni, de ezeket már csak akkor, ha mindenre ki lett osztva az UV)
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Nintendo Switch 2
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- REPLACED - Negyedórányi videó érkezett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- AirDrop támogatást kap a Galaxy S26 széria
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill IR kam gar
- Eladó Xiaomi Redmi Buds 8 Lite!
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
- Eladó Xiaomi Smart Band 10 okoskarkötő!
- Asus Tuf Gaming A16 ÚJ // Ryzen 7 // RTX 5070 // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- Asus Zephyrus G14 GAMING Notebook! R9-8945HS / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest