- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Nyúltáp
üzenetére
Valahogy úgy... sajnálom azért, tökre beleéltem már magam... Mindenesetre valamit akkor is alkotni fogunk, és ami még fontos mellette: csinálok róla werk-részt
szerintem werk leírás + képek + esetleg videók...
De Techdemo lesz csak ahogy nézem, persze én annak is nagyon örülök, lassan el kell kezdenem gondolkodni róla, mi legyen benne... Egy szoba lesz az tuti, szerintem ilyen fél gép fél organikus jelleggel, de nem is árulhatok el róla többet, meg nem is tudok róla többet...
Képeket majd kunyerálok a végén, hogy betehessek... BTW addig is fel kell vennem az ütemet, időtlen idők óta nem Maya-ztam, bele kell jönnöm... Szerintem erre jó megoldás lesz a low poly markolóm építgetése, és ha megunnám, akkor egy high poly modell mellette párhuzamosan (nem, most nem autó, hanem tervek szerint egy UH-1-es helikopter
)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Nintendo Switch 2
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Drón topik
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkCentre M900 i7-6700T 16GB DDR4 256GB SSD Wifi
- Dell Pro 13 Plus PB13250
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szerintem werk leírás + képek + esetleg videók...