- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziszegő
senior tag
válasz
eins-zwei-3 #141 üzenetére
Kár lenne érte még a 4.0-ás al kezdtem most a 7esnél tartok. Atom kis progi
-
sziszegő
senior tag
Lightwave-t nem ismeri senki ?????
-
sziszegő
senior tag
Az nagyon jó lenne ha sikerülen és elkezdődne a 3d -s alapozás, modnjuk ém már kb 4-5 éve foglalkozom 3d vel de én inkább a LightWave-t részesítem előnybenaz volt az első progi amivel kezdtem és nagyon bejött bár vannak akiknek a kezelőfelület az ami nem jött be meg vannak akik azt mondják hogy bonyolult és hogy nem lehet benne mindent megcsinálni de szerintem ez nem igaz, szerintem az összesnél ez a leg logikusabb felépítésű. A kezelőfelület meg azért ilyen mert Toasterről lett átirva pc-re de az egy célhardver direkt erre a célra szóval elég profi. A generált képei is nagyon jszépek és ami a legfontossabb az hogy nagyon gyors. Bár hazánkban elég kevesen foglalkoznak vele de ez külföldön pont fordítva van.
-
sziszegő
senior tag
Azt kérdezném hogy milyen grafikus kártya a nyerő a 3ds animáláshoz amit még emberi áron meg lehet kapni.
-
sziszegő
senior tag
Ha egyszerüen akarod megcsinálni script bonyolutl scriptelés nélkül akkor lightwave, de ha komolyan akarsz ezekkle foglalkozni akkor előbb próbáld ki mindegyiket aztán amelyik szimpatikusabb. De az biztos hogy nem 1-2 hónap alatt lehet belejönni pláne ha valaki abszult kezdő.
-
sziszegő
senior tag
Tudom ajánlani még a Light Wave-t ami nem olyan bonyolult mint a MAX de ugyanazokat tudja és még szebb képeket is renderel. csak hát ugye gép az kell hozzá rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest