- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
brabbitz
aktív tag
válasz
Dr. Akula #55 üzenetére
Egyszer már beszeltem veled ezt sztm, de nalam sincs semmi gond, kettő AMD-s rendszerem van (FX-8350, R7 2700/990x, B450) illetve a házban van még egy B550-es R5 5600X összerakva, az általad említett problémák nálam se jelentek meg sose. Hotswapot ugyan csak egyszer használtam, de a többiről is csak tőled hallottam először
.
-
paljani
aktív tag
válasz
Dr. Akula #66 üzenetére
Pedig rohadtul igaza van a kollégának, valamelyik RTX-es topikba is odahánytad ezt a hot-swap szarságod (meg kit tudja még hova). Menjél aztán nyiss egy ticketet az MSI-nél és/vagy tegyél fel egy linuxot, hogy kiderüljön valójában hol is van a probléma.
(Az interneten szinte semmi nincs erről a hibáról és ami van azt is a (SATA) Power link management megfelelő beállítása OS oldalon megoldotta.)
-
Zotya84
őstag
válasz
Dr. Akula #64 üzenetére
Ah, szóval egy ASMedia vezérlő miatt szarazáemdé.
(Bocs, de 15+ éve Raidsonic SATA rackeket használok, meg esatára kivezetett portokat 790FX, 990FX, most meg X370-es chipsettel, de ez a hotswapes probléma nálam sem merült fel még sosem, egyikkel sem - előtte a CFXpress 3200-zal azért volt még gond az Abit lapban. És nem az első topikot szórod tele ezzel a hotswapes gondoddal, ahova nem való, és fárasztó - ha ez nem így lenne, akkor le se szarnám, mert egy jó ideje már readonlyra váltottam az ilyenek miatt - is.)
Szóval vegyé' Intelt, azt végre nem ilyen gondod - lesz helyette más. Ja: nem kell válaszolj, nem fogok reagálni rá. -
válasz
Dr. Akula #60 üzenetére
Tuti minden legfrissebb? BIOS, driverek?
Amúgy leginkább driver hibára tippelek, mert én linux alatt mondom, hogy hibátlan, Windows-alatt nagyon rég próbáltam hot swap-ot, de az USB-s csere-bere viszont biztos műxik W11-el is nálam mindkét AMD-s laposon - pendrive, 2.5" USB-s meghajtó és 3.5" USB-s winyó esetén is.
-
-
válasz
Dr. Akula #55 üzenetére
De gondolod, hogy ha ez általános probléma lenne, akkor nem lenne már rég javítás rá?
2011 óta AMD cuccaim vannak csak és sosem volt gondom ilyesmivel.
Linux alatt volt egy ideig USB-s gond egy Zen+ procis laptoppal, de javult egy későbbi frissítéssel.Lehet, hogy a te példányoddal van valami gond, de ha általános lenne, akkor szerintem ettől visszhangozna a technikai sajtó.
-
PuMbA
titán
válasz
Dr. Akula #52 üzenetére
Hotswap alatt mire gondolsz? USB portok tökéletesen működnek B650 chipsettel
Egy külső USB-s hangkártya megy nálam állandóan és még egyszer se dobta el / szűnt meg a kapcsolat vagy akadozott a hang. Valamint egy Thrustmaster USB-s kormány is hibátlanul megy az alap egér, billentyűzet és webcam kombón kívül. Stabilitás is rendben, betonstabil hónapok óta a rendszerem Windows 11 alatt a legújabb BIOS, firmware és driverek mellett. Volt Intel rendszeren AMD előtt, semmi különbség nem volt nálam közöttük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest