- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Hirdetés
Aktív témák
-
beeboy
addikt
szvsz. nem hülyeség, mert ha veszel az #1-ben említett védőáramkört akkor már majdnem ugyanott vagy, másrészt TÉNYLEG nem nagy az árkülönbség.
és ez biztos leadja a 300 wattot.
nekem is halt be 250 wattos tápom, mikor athlon xp-re váltottam, pedig a gépem MOST sem fogyaszt 200 wattnál többet (bartom2500+radeon9700 persze húzva)
és ha elfüstöl a táp, sokra mész vele, ha garanciális - csak éppen minden ellszállt. -
Cane
őstag
Nekem hasonló cuccokkal szállt el a codegen tápom. Vitte magával a 2 vinyót. Szóval én már megégettem magam vele. Amúgy pont hogy nem a coolink-ot hanem a enermax és a chieftec tápokat szokták itt favorizálni. Amúgy meg csekkold a 26 tápos PH! tesztet. Asszem a codegen le is kapcsolt egy kis terhelés miatt. Ettől függetlenül nem rosszak, de nem mindegy mire használod.
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amazon Fire TV stick/box
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Xbox Series X|S
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest