- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
dro0py #25906 üzenetére
Arra számíts hogy a Sony képben az egyik legjobb, viszont a Smart része gyenge, valamint ~20 másodperc kell várni bekapcsolásnál míg feléled a TV, azaz utána tudod kezelni teljesen. Illetve olyan résznél ahol a kép nem kap jelet, pl ha egy üres HDMI porta állítod, ott felhősödés bevilágítás tapasztalható mert nem dolgozik az elektronika. Ezt az írom le mert sokan megijednek tőle, viszont ahol dolgozik az elektronika ott majdnem tökéletes feketét kapsz.
Amúgy nekem is ilyen TV-m van, és nagyon szeretem (55W829B).
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
dro0py #25896 üzenetére
Az árazás elég hülye, akció függő sokszor. Mondjuk a 350 az elég sok érte, mert a papíron legjobb W8-as a 829-es, és az 320 a Sony boltokban. Akkor pl 50-es méretben a W7-es széria ugyan az mint a W8-as csak 3D nélkül, és van hogy ez drágább...
BBéci: Nekem ugye 55W829-es van ami 800-as, minap vettük ismerősnek egy 50-es 805-öst, nálam volt 2 napig. Szórakoztam vele, de nem találtam rajta semmi különbséget. Lehet a szemem nem vevő rá, de tényleg nem láttam.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
dro0py #25892 üzenetére
Én Sony-t venném.
A különbségek:
Sony 55W805B fekete,400 Hz, aktív 3D
Sony 55W815B ezüst, 600 Hz, aktív 3D
Sony 55W828B fekete, 800 Hz, aktív 3D
Sony 55W829B fekete, 800 Hz, aktív 3DA 805-ösben is ugyan úgy VA panel van. Tulajdonképpen mind1 melyiket veszed, mert észrevehető különbséget nem fogsz tapasztalni, az hogy 400Hz vagy 800Hz, mondhatni semmit nem jelent.
Média szerveres feliratos dolgokban nem vagyok otthon, de úgy tudom kezeli. Mindenesetre azért Sony topikban kérdezz rá.
-
Morris
veterán
válasz
dro0py #25876 üzenetére
Igen, az LG-knek élénkebb színei vannak az IPS panel miatt, viszont sajnos jóval több darab felhős, sávos.
Ám ezek a smart-ra vannak kihegyezve a WebOS renszerükkel. Ami mondjuk nagyon-nagyon lassú.
A hang egész elfogadható.A sony-k smartban gyengék, input lagjuk kiemelkedően kicsi, képminőségük nagyon jó, gyorsabb a rendszerük, hangok olyanok amilyenek (gyengusz).
A különbségek a sony topik első hozzászólásában megtalálhatóak! -
Morris
veterán
válasz
dro0py #25840 üzenetére
Ha hasonló képminőséget szeretnél, akkor a SONY frontján lenne érdemes keresgélni (W8). Filmekre, tévénézésre tökéletes. VA panel, jó kontraszt, jó fekete.
Ennek gyengébb a smart része (mint pl az LG-nek), de ha eddig megvoltál nélküle, akkor nem okoz semmi érvágást. (Mondhatnám úgy, hogy nem a smart-ra lett kihegyezve)Szerk: A video streamelést és egyéb kikötéseket elsőre nem vettem észre. Ezért elsősorban a képminőség miatt ajánlom a sony-t.
Dave567: Azért a beokádás ténye egy kicsit erős. Én is plazmáról váltottam (Pana) és én nem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- PlayStation 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest