- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
coppola
tag
válasz
BenceShearer #39512 üzenetére
A középvonalban jelentős eltérés nem lehetne, de ezt egy áruházban könnyű kideríteni akár szemre is
-
darkmann
őstag
válasz
BenceShearer #39473 üzenetére
Én most cseréltem le egy 2010-ben vásárolt LG 42LG6000 Scarlet sorozatú TV-t egy Samsung UE55NU7023-asra, ami VA paneles. Mindenki fikázta ezt a sorozatot a Milyen tv-t vegyek és a Samsung TV topikban a betekintési szögek, a fényerő meg a színek miatt, amit én az első tapasztalatok alapján nem értek. Nekem 160 fokos szögben sem invertálódnak a színek, világos nappaliban is látható rendesen a képe, és a színei is élénkebbek az LG-hez képest. Egyedül némi felhősödés az amit én is tapasztaltam, de azt sem mindig. A fekete színt pedig tényleg szépen visszaadja.
-
Cs1csó
titán
válasz
BenceShearer #39473 üzenetére
8 éves megérett a cserére, VA panelest nézz inkább itt tudod lecsekkkolni mit tud a tévé: [link]
Plusz próbáld valahol személyesen megnézni a képét: Media Markt stb.
-
Cs1csó
titán
válasz
BenceShearer #39466 üzenetére
Ez valami régi cucc lehet kb. 6 éve nem forgalmazzák előtte 2 évig forgalmazták. 200 ezer körül volt az induló ára 2010-ben és 2012-ben 120 ezer körül volt a záró ára. forrás Csodát nem várnék alig találtam róla valamit.
Alapesetben azt mondanám, hogy FILM nézésre jobb választás egy VA paneles tévé de ez egy 8 éves VA paneles technológiás tévé valószínűleg egy mostani IPS paneles tévé IS simán lenyomná.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Külföldi SIM-ek itthon
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Androidos tablet topic
- Akciókamerák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest