- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TMT7TMT7
tag
válasz
Malamute #3746 üzenetére
Aktív 3D-s tv-t lehet hogy megkapod 10-20-30 ezerrel olcsóbban,viszont a későbbiekben egy jó minőségű szemüveg hozzá 10e-ft-tól indul, amit töltögetned kell, míg passzívnál a mozis szemüveggel is működik,ami kb 150 Ft, így azért ez sem mindegy szerintem
(ezért drágábbak a passzívos tv-k,mert ott a tv előállítása a drágább)
-
TMT7TMT7
tag
válasz
Malamute #3711 üzenetére
Helló, igen, az aktív 3D egyik "hátulütője" a technológiából fakad,hogy ms-ként kapcsolgatja a bal-illetve-jobb lencsét, s ezáltal kvázi "becsapva" az agyat, 3D-nek érzékeljük a képet, vagyis embere válogatja, nekem pl 15 perc után fáj tőle a fejem, de van aki bírja (aktív 3D-ben szerintem a Sony szemüvegei a legjobbak, Samsungé nekem jobban terhelte a szemem). Passzívban meg ugye LG, ott a tv-n van egy polarizált réteg (A-B polarizált) és a 3D szemüveg bal-illetve jobb lencséje A és B polarizált, itt a tv "állítja elő" a 3D-t, a szemüveg kvázi csak felfogja, így ez a kevésbé megterhelő a szem számára, mert nincs vibráció. Még annyi, hogy így sok nézegeté után a passzív 3D-nek talán jobb az élménye kifelé mozgó jeleneteknél.
Egy szóval a passzív 3D felhasználóbarátabb hosszútávon szerintem és élményre is jobb
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpársportok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Időnként túlmelegedhet a Switch 2?
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest