-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz
#66926208 #22462 üzenetére
Szia
Itt tudnak segiteni..."led vilagitas a lakasban" . -
NyuszyCaster
senior tag
válasz
#66926208 #10238 üzenetére
ezt ugye nem mondod komolyan! az igaz hogy a samu távja túl zsúfolt... de nem kicsi szerintem
másrészt igen is látszik a két tv között a külöbség feketében én az euronicsben vettem a samut és kezdésnek az lg t néztem meg nem tudom milyen tipus volt mert én 80-82 centiset akartam és megnéztem a samu f6100 képét az lg mellet hát ott is maradt az lg a boltban
hidd el nekem nem azért irják hogy rosszabb a feketéje hogy minden áron samsungot vagy mást vegyél hanem azért mert rosszabb valóban és ha egyszer megveszed és mégsem tetszik akkor már csak gondolkodhatsz azon hogy miért nem a másik...tudom mert én kifejezetten úgy indultam el hogy lg t veszek!!
lehet hogy a boltban az lg nem volt úgy beálitva vagy ilyesmi de nem győzött meg igy lett samsung
-
superg
senior tag
válasz
#66926208 #10205 üzenetére
Én is kb ezen a 2 típuson gondolkozom.Amit biztosan lehet tudni a Samu 6500- ban Spva panel van jobb feketével,az Lg-ben ips-ek vannak gyengébb fekete de jobb a betekitési szöge,de feketénél az is kékül ha oldalról nézed.A samu meg fakúl kissé ha oldalról nézed.A samu azért jobban szerepel a teszteken,magasabb pontokat kap,próbáltam megnézni MM-ben de elég nehéz olyan körülmények közt a képminőséget összevetni.Tudásilag kb egy szint.
-
Tomix24
addikt
válasz
#66926208 #9991 üzenetére
Van. Eladhatatlan. A képe szürkés, nagyon nehéz a többi tv szintjére felhozni. A menüje kissé bonyolult. A digitális adást hosszan nem bírja. A többi Sharp mellett ez is produkál véletlenszerű zöld pixelesedést. A smart része fagy. A média lejátszó szóra sem érdemes, nem eszik meg semmit, csak ami alul kódolt. Tehát gyenge, igényli a külső lejátszót. Nem merném megvenni. KB ellenségemnek ajánlom.3D szemüveg nincs a dobozban, venni kell(?). A méretéhez képest jó az ára, de inkább Samsung/LG ezerszer..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Külföldi SIM-ek itthon
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest