- iPhone topik
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pyroo89
tag
válasz
Scorce #27363 üzenetére
Köszi a valaszt, igazabol szeretnek 3D-t is nezni de meg nem volt szerencsem egyik technologiához sem, nem tudom hogy melyikre mikent reagálna a szemem, Tudom hogy ekörül nagy vita folyik, kinek ez kinek az a jobb, és az Lgnél a 700 HZ az valós vagy csak feltornázza valami? Samsungnál is hasonló lehet a 400 HZ?
-
membrandj
nagyúr
válasz
Scorce #25952 üzenetére
Új tv-k árairól még nem sokat tudni.. Lehet várnék már a helyedbe,de jelenleg 55" sony:
Sony Bravia KDL-55W805B ~ 310k.
LG 55LB671V ~ 245k.
Tehát az LG is csak épphogy fér bele a keretedbe.
Ezek a modellek az ajánlottak,de 55"-ra már lehet kellene a 4k.
Ha nem sürgős, akkor várj szerintem. -
-
törölt tag
válasz
Scorce #16292 üzenetére
Az idei LB-sorozatú tévét választanám.
Ollóztam néhány véleményt a kijelzőkről.
"Sajnos a legtöbb neves gyártó modellje tükrözödik,amelynek mértéke modell és gyártótól függ,és sajnos csak sötétitéssel tud érdemben védekezni ez ellen."
"Minden gyártó próbálja figyelembe venni a matt, illetve tükröződő kijelzők előnyét és hátrányát. Míg a tükröződő kijelzők élesebb, szebb képet eredményeznek (nincs fénytörés), addig a matt felületnek köszönhetően nem zavaró egy olvasó lámpa tükröződő fénye."
Valószínű, hogy egy bizonyos mértékű sötétítésre szükség lesz, és egy több irányban állítható konzol kellene, amivel jól be lehet pozicionálni a tv-t.
Én a digitális HD adásokat preferálom, lehetőség szerint. -
gyeniko
őstag
válasz
Scorce #15216 üzenetére
32"-os lcd modellek tudnak ennyire keskenyek lenni, itt kutakodj!
A konzolok között sok van olyan, amelyikre fel kell akasztani a TV-t. Az egyik elemet fixen a falra csavarozod, a másikat pedig a TV hátuljára, majd ezt TV-stül felakasztod a falon lévő elemre. Olyat válassz, melynél alulról hozzáférhető csavarral tudod biztosítani a TV-t leemelés ellen (én használok ilyeneket, ezért tudom).
Itt találsz sokféle konzolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Gitáros topic
- Tesla topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Kés topik
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest