- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Kisfundy #35593 üzenetére
Nem tudom mit néztél, de nem ajánlottam 1,5 milliós készüléket, persze a méret a döntő, de ezzel legalább 5 évre letudnád a tv-vásárlást.
Ha IPS paneles tv-ket nézel akkor nincs miről beszélni, a plazmához képest visszalépés, gyenge kontraszt/feketeszint, ezzel nem előre haladnál hanem visszafelé. Ha meg nem kell az UHD (szerintem nem) akkor inkább egy jó 65"-os FHD lenne az ajánlatom. A KS7000-es Samsung meg ultragáz ami az összeszerelés minőségét illeti, 10-ből 7-nél a hátlap elválik a kerettől, tiszta műanyag, elképesztően gagyi.
Igen, sokat vagyok itt. -
válasz
Kisfundy #35591 üzenetére
Nem fogyaszt 470 W-ot a plazmád, ugyanis a plazmának nem konstans, hanem képtartalom- és beállítás-függő a fogyasztása. Sötétebb képtartalom esetén akár 60-80 W is lehet, világosabb képtartalom esetén jócskán felszökik. A 470 W a maximális, csúcs "fogyasztása", nem a valós átlagos! Az én 65"-os plazmám 160-180W átlag-fogyasztású, a kontraszt-beállítástól függően. (2 mérővel, heteken keresztül mérve, az elfogyasztott mennyiséget átlagolva.)
A maximális áramfelvétel adata tökéletesen alkalmatlan arra, hogy a plazma fogyasztását meghatározzuk vele! -
-
-
blakey
titán
válasz
Kisfundy #35586 üzenetére
De mi ennyi? Mi 470W?
Ha ismernél, tudnád, hogy én vagyok a legoptimistább ember, semmilyen pesszimizmus nincs bennem, tökéletesen felesleges ma UHD tv-t venni, ha te azt szeretnél akkor tedd azt, én csak 1-2 év múlva fogok UHD-t venni, persze jövőre már nem nagyon lesz más. Letöltőtt FHD anyagokhoz tökéletesen értelmetlen az UHD és ha már UHD-t veszel egy átlagos nappaliba akkor minimum 60"-ost kéne venni, hogy 3m-ről legyen értelme, mert az, hogy valamit szépnek látsz nem egyenlő azzal., hogy a részleteket is tökéletesen látod. Egy FHD tv-n is gyönyörű a 4K-ban felvett anyag, de egy FHD anyag 4K tv-n annyira gyönyörű amennyira a FHD-n is. -
blakey
titán
válasz
Kisfundy #35583 üzenetére
Hol 500W? Valamit nagyon félrenézel.
Ja, érdemes 4K-t venni ha FHD filmeket töltesz le, tudtommal még nincs "feltőrve" az UHD Blu-ray így max "felhúzott" 4K-t nézel. Semmi értelme a 4K-nak ha nem minőségi maga a készülék és nincs megfelelő anyagod hozzá. Ha ugyanazt a minőséget szeretnéd elérni 4K-ban mint az emlitett FHD tv akkor mélyen zsebbe kell nyúlnod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest