- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nismoka
addikt
válasz
Ateszzero #4878 üzenetére
A Trinitron-al arattak, a koreaiak csak utánozták volna... flatron meg a többi.. Aztán jött a világ első teljesen lapos képcsövű CRT tévéje a Sony Wega. Emlékszem mikor abban az időben pontosabban valamivel utánna a samsung árulta a borzalmas slim fit crt tévéit, én még olyan girbe gurba képű tvt nem láttam, nameg a samu projectoros tévék na azok voltak borzalmasak... Persze ma a samu vezető az eladásokban, feljöttek nagyon ezt nem is cáfolom, aránylag jó áron adnak használható tévéket, de az anyag minőség olyan is, a marketing meg dübörög...
-
Fandango
veterán
válasz
Ateszzero #4881 üzenetére
Nezd en rad bizom mit hiszel jonak vagy sem, nem akarlak meggyozni semmirol. Csak nem szeretem amikor valamirol kijelentik, hogy ez a csucs ennel jobb nincs semmi csak szarabb. Nem akarok vitazni semmirol, illetve hogy cafoltam meg magam 1 mondatban, lehet, hogy tul meleg van de nem ertem.
-
Fandango
veterán
válasz
Ateszzero #4878 üzenetére
Szerintem nincs olyan hogy legjobb, esetleg plasmaban amiben a Panasonicra mondjak hogy az, de lcd teveben szerintem nem lehet egyertelmuen ezt eldonteni. Minden gyartonak vannak jobb es kevesbe jobb keszulekei adott kategoriaban a masikhoz kepest. Kb van 8 olyan lcd tv gyarto ami emlitesre melto, na ebbol kb mennyi hasznal azonos panelt es egyeb alkatreszt, mert egy masiktol veszi, a pontos valaszt nem tudom, de sejted mire akarok ramutatni. De ez a trend az egesz elektronikai uzletagban jelen van, van 1-2-3 nagy gyarto es a masik 20 marka tole veszi az alkatreszeket es hozza rakja a sajat kis okossagait es majd a marketing meg az arak eldontik melyik mennyit tud eladni.
-
Fandango
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest