- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
dorika87
őstag
válasz
kerlac #13945 üzenetére
tvse1995
Hasonló helyzetben voltam én is két hónappal ezelőtt. Nem sok választási lehetőségem volt, mert hozzám még pont befért 39 colos tv. Nem szerettem volna 32-eset venni, mert azt kicsinek találtam, ezért inkább nagyobban gondolkodtam volna és megtaláltam a LG 39LA620S-t ami megfelel az elképzeléseimnek, 889 x 594,5 x 294 (álvánnyal) így meg is vettem és meg vagyok vele elégedve. Tény, hogy nem válogathattam sok tv közül, mert az elsődleges szempont nekem a méret volt, és aztán jöhetett a többi tulajdonség, de 3D, smart, full hd tv, szép kép, úgyhogy lényegében minden benne van amit szerettem volna -
viharkabat
aktív tag
válasz
kerlac #13945 üzenetére
Csakhogy 37-es tévét nemigen fogsz találni, ez a méret gyakorlatilag kikopott a nagyobb gyártók kínálatából.
A jó hír, hogy viszont a keretek keskenyedtek, így egy 39-es tévé szélessége kicsivel 90 centi alatt, a 40-es kicsivel fölötte van, egy 100*60-es helyre pedig - igaz elég passzosan - egy 42-es is befér.A Samsung a 40-esekre ment rá, az LG a 42-re. a Sony az egyszerűbb modelljeit 40-es, a minőségibbeket 42-esben futtatja. A Pana idén kijött 39, 40, 42-es verziókkal is, viszont ezek most elég drágák még.
És persze az alap 32-es mindenhol megvan. -
viharkabat
aktív tag
válasz
kerlac #13935 üzenetére
150k körül keresek TV-t, max 100" fér el a leendő helyén
Ez 100 centi akar lenni? Ha ennyi széltében a hely, akkor 42-es készülékek még beleférnek.
A már emlegetett Pana 42ET60 versenyképes lehet. Sonykat akkor lehetne megfontolni, ha a 3D nem lenne feltétel.
Szerintem nincs olyan, hogy best-buy, mert akkor mindenki azt venné. Samsungot és LG-t is sokan vesznek, probléma nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest