- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
icepeti
tag
válasz
nightshadow #2452 üzenetére
Szia 180 körül is tudnál pár típust ajánlani? Kb ugyanez lenne a felhasználás de a 200ba a fali tartonak is benne kell hogy legyen nekem..előre is koszi
-
Dexter-2000
őstag
válasz
nightshadow #2450 üzenetére
köszi a gyors választ
esetleg egy másik ajánlatot is kérhetnék 200K alatt? -
allein
addikt
válasz
nightshadow #2433 üzenetére
Nem használtan néztem ki. Újonnan közel 200.000 ft. az ára. A Samsung az 50.000 ft.-al olcsóbb. Ahogy írtam nem a 3D a lényeg, alapból szemüveget viselek és elég kényelmetlen egyébként még egy szemüveget felrakni és így filmet nézni
-
odipapa
senior tag
válasz
nightshadow #2415 üzenetére
Ennek a beégéses történetnek már 5 éve sem volt aktualitása, amikor én vettem a Panámat.
Viszont a kezdetek kezdetén valóban könnyebben előfordulhatott. -
Itachi82
aktív tag
válasz
nightshadow #2415 üzenetére
Kösz a választ!
Ez így elég elrettentő számomra (mondjuk csak oda kellene figyelni rá)
- nem bírja a statikus képelemeket, ezért az agresszív, hófehér, nem átlátszó csatorna lógókat ki kell zoomolni. A plazma fórumban volt egy-két ember, aki nem figyelt oda, s kb. 2-3 hét alatt sikerült beégetnie a vadiúj ST50-ébe az RTL Klub lógóját. Emiatt konzolozásnál is oda kell figyelni, hogy pl. a HUD-ok ne égjenek be. Éppen emiatt pl. háttértelevíziózásnak sem ajánlott.Szerintem maradok a LED-nél, világos a szobám is meg valahogy szimpatikusabb is, el hiszem, hogy nagyon szép képe van a ST50-nek, meg sokat menne PC-ről a Filmek\Videók!
Végül is te mint ajánlanál LED-ben? Én így láttatatlanban az LG 42LM660S-et vagy az LG 42LM620S-et választanám!
-
Itachi82
aktív tag
válasz
nightshadow #2368 üzenetére
Kösz a válaszokat nightshadow & kmarci25!
A szobám elég világos, szóval lehet marad a LED!
A képi minőség a Plazma ás a LED közt milyen mértékű ebben a kategóriában? Plazmát nem néztem még, de ha sokkal szebb a képe még meg gondolom!
Arra lenék még kíváncsi, hogy az LG 42LM620S és az LG 42LM660S mi a lényeges különbség?Hát elég nehéz a döntés, de bízok a szakértelmetekben és a tapasztalataitokban!
A LED közül őket nézegetem a két LG és a két Panasonic-ot:
Panasonic VIERA TX-L42E5
Panasonic VIERA TX-L42ET50Plazmából meg ezt:
Panasonic VIERA TX-P42ST50EA Panasonic TV-re amúgy mennyi a garancia?
-
adrian23
csendes tag
válasz
nightshadow #2374 üzenetére
Köszönöm szepen nightshadow!
Azt szeretnem meg kerdezni töled, hogy mi a különbseg a Samsung 40EH5300
es az ältalad javasolt Samsung 40ES5500 között?
Az utobbi 30000Ft-al drägäbb es ha megeri a felärat, akkor azt välasztanäm.Elöre is köszönöm!
-
Kerio
őstag
válasz
nightshadow #2348 üzenetére
Köszi!
Csak nem jó bele a kártya
Már utánanéztem máshol. -
cdl
senior tag
válasz
nightshadow #2334 üzenetére
Köszönöm.
-
Zomb€€
őstag
válasz
nightshadow #2310 üzenetére
Nem, ez az enyémhez lenne Panasonic VIERA TX-L47E5E
-
Zomb€€
őstag
válasz
nightshadow #2308 üzenetére
Ez szupernek tűnik köszi!
Ha már itt vagy, még egy kérdés. HDMi kábelt szeretnék venni, és ahogy látom, elég sok fajta/minőségű van.
Érdemes a prémiumot venni, vagy simán jó a hagyományos is? (HD tartalmak mennének gépről) -
alfa20
senior tag
válasz
nightshadow #2293 üzenetére
igazából én is csak EZT az egyet találtam, azaz még egy samsungot, de azt mondtál smartban az LG jobb, valamint full hd az LG a samsung meg nem.
Viszont az LG meg nincs a beszállítónakezért gondoltam megkérdem hátha itt valakinek van ötlete mert a gugli sem dob ki semmi értelmes találatot.
Sajna a 32-es vagy nagyobb tv nem fér el... pedig a 32LM620S ugyanannyiba lenne, de hát ha egyszer nagy akkor mindegy... -
zsozsi 78
tag
válasz
nightshadow #2105 üzenetére
Egyik tv-se jó mind kettőben ??
-
Jovanny2
őstag
válasz
nightshadow #2274 üzenetére
Belőttem minden bemeneten a fentebb linkelt kalibrált értékeket, mondjuk a 10 pontos fehéregyensúly kicsit időigényes, de nagyon megérte, gyönyörű, természetes színek, tűéles kép, imádom.
-
SaitoX
tag
válasz
nightshadow #2252 üzenetére
Filmeknél van értelme, csak akkor nem kell átrakni a tévét Game Mode-ba. A PC 60 Hz-en fog csatlakozni a tévéhez, s majd a tévé fog interpolálni képkockákat a meglévők közé, tehát nem a gépen fogod tudni beállítani, hanem a tévén.
Ez ilyenkor hogy működik pontosan?
Ha jól értem egy "valós" 100 hz-es tv sem tud fogadni 100 hz-es bemeneti jelet, viszont az interpolálás hatására a kimenetén valós 100 hz-es képet kapunk?Az egyébként miért van, hogy az összes 100 hz-es tv-nek sokkal nagyobb az input lagja? Nem lehet megoldani, hogy pl. 60 hz-es használat során alacsonyabb legyen? ES6100-at szívesebben venném, viszont input lag szempontjából az ES5500 sokkal jobb, így nehéz a döntés.
-
Ádám_ka
tag
válasz
nightshadow #2256 üzenetére
Még arra nem jöttem rá hogy a samsung ue40es6100W és samsung ue40es6100 között mi a különbség?
Eddig azt hittem hogy a W nélküliben nincs beépített wifi de most úgy látom mégis van. -
zorzy4
addikt
válasz
nightshadow #2254 üzenetére
Köszönöm.
Ádámka Mi picit több mint 2 méterről nézzük a 81cm tvt, pont jó. A kisebb kicsi lenne, a nagyobbnál meg nem tudnám átfogni a szememmel a képernyőt, hogy mindent lássak.
-
Ádám_ka
tag
válasz
nightshadow #2256 üzenetére
Ok, köszi a gyors segítséget!
-
Ádám_ka
tag
válasz
nightshadow #2254 üzenetére
"Berajzoltam" falra kicsit nagynak tűnik a 40"
persze a 32" meg talán kicsinek. Boltban néztem ugye ott meg egymás mellett sok van így nehéz eldönteni. SD adásokra is "elég" lesz a távolság? Egyébként régi képcsöves 50cm-est váltanák le
-
SaitoX
tag
válasz
nightshadow #2240 üzenetére
PC-s használat alatt filmeket értem elsősorban, míg konzolnál elsősorban játékot.
Így sincs értelme a "valós" 100 Hz-nek? -
SaitoX
tag
válasz
nightshadow #2236 üzenetére
Hmm, én ezt olvastam, de úgy néz ki akkor marketing duma
Ultra Clear Panel: A kristálytiszta Ultra Clear Panel képernyő továbbfejlesztett fekete színmegjelenítésével és a Low Haze technológia megnövelt fényáteresztő tulajdonságával csökkenti a tükröződést és fokozza a kontrasztokat.
Az „Ultra Clear Panel” pedig tökéletesebb képet nyújt még kedvezőtlen körülmények, így például túl erős fény esetén is: a képernyő több fényt enged át, és egyidejűleg csökkenti a külső világítás okozta visszatükröződést.
Na meg olyat is olvastam, talán a Samsung oldalán, hogy az Ultra Clear Panel-nek köszönhetően még a legsötétebb játékainkat is ugyanúgy élvezhetjük napközben, napfény mellett mintha késő este játszanánk vele a sötétben.
Nos, a másik kérdés, ezen múlna leginkább hogy az ES5500 vagy ES6100-t veszem-e...
PC-n HDMI kimenetről használva ES6100 esetén van előnye a 100 Hz-nek? Tehát ez a "tényleges" 100 Hz ez már olyan, amit beállíthatok a gépen is, hogy 100 Hz kimeneten küldjön a TV-nek, és azt is fogja megjeleníteni? Mert akkor mindenképpen az ES6100-t venném, ha nem, akkor nem tudom van-e bármi értelme PC kimenet, és konzolhoz. -
Spagyi
tag
válasz
nightshadow #2183 üzenetére
Köszi a linkeket!
Közben rábukkantam a Samsung UE55ES8000-re, ez mennyire lenne jó választás? -
zed juron
aktív tag
válasz
nightshadow #2174 üzenetére
Ááá, ezt nem hiszem el.
Most mondom, végignéztem egy teljes filmet 3D-ben FULL HD-BAN, és NEM CSÖKKENT A FELBONTÁS, SŐT KIÍRTA A TV IS HOGY MILYEN FELBONTÁSBAN MENT AMI :1080P 24 HZ.
Utána megnéztem az Avatart is, hogy mégis milyen. Nem mondom vannak problémáim, mert megpróbáltam a szellemképesedés miatt beletúrni a gépen a beállításokba, azóta nem akarja csak 2D-be elindítani, de ez helyi probléma. Ezt is megoldom, mert ami többször ment, az menni fog megint.
De ha te jobban tudod mindezek ellenére, tényleg nem tudok mit mondani erre.
-
zed juron
aktív tag
válasz
nightshadow #2160 üzenetére
-
zed juron
aktív tag
válasz
nightshadow #2160 üzenetére
Bocs, de van szemem, túl jó is, igencsak látnám 46 coll méretnél ha felezné, ráadásul az e-manuáljában is benne van hogy TUDJA. Nem a felbontást felezi, hanem a kép frissítés frekit veszi le 24-re.
Időnként nagy hülyeségeket írnak hivatalos oldalakra is, sokszor rossz fordítás illetve egyéb okok miatt.
Egyébként mintha ezt pont vmi külhoni oldalon is olvastam volna egy 6030 tesztben...
-
mosquetoo
tag
válasz
nightshadow #2168 üzenetére
Igazából csak kis játék lesz , többnyire film
-
SaitoX
tag
válasz
nightshadow #2162 üzenetére
Értem
Hát eddig minden szempontból Samsung UE40ES5500 a befutó nálam, de ebbe lehet PVA/MVA közül bármelyik, igaz? Szerinted mindkettő megfelelő lenne input lag, és válaszidő szempontjából? -
SzalaiG
addikt
válasz
nightshadow #2150 üzenetére
Ok. Akkor marad amit ajánlottál. Köszi!
-
SaitoX
tag
válasz
nightshadow #2158 üzenetére
Nos, ezt tudom
de elképzelhető hogy az én LG32LG3000-es tv-mnek valóban 600:1 kontrasztja van? Egy tesztben olvastam (talán pontosan az LG32LG3500-ról írták), de sajnos nagyon kevés infó van erről a tv-ről neten, a hivatalos adatokat leszámítva. Mert akkor már egy 1000:1-es IPS is nagy javulást jelentene, valószínűleg, de én is úgy vagyok vele hogy már inkább Samsungot vennék (ott egyedül a panel miatt félek, az MVA verzió nem tudom mennyire jó játékra PVA-hoz képest, és ugye bármelyik lehet benne tudtommal)
-
SaitoX
tag
válasz
nightshadow #2156 üzenetére
Nos, a problémám csak az hogy nekem egy TN paneles monitorom van, aminek 1000:1 a kontrasztja, és ha tv kimeneteten filmet nézek a jelenlegi LG TV-n a kontraszt nem üti meg a monitor szintjét sajnos, a feketén látszik hogy "világít" és közelebb áll a szürkéhez, néha a részleteket sem igazán lehet kivenni, meg a fehér sem az igazi... persze nem csak a tv kimenet, pl. PS3 esetén is ugyanilyen.
Azt olvastam a valós kontrasztja elvileg 600:1 körül van ennek a TV-nek, de nem tudom igaz-e. Egy mai 100-150k-s IPS gondolom csak jobb ennélde lehet tényleg jobban járnék a Samsunggal.
A másik, hogy a képélesség nem az igazi, még natív felbontásban sem, közelről látszik is hogy ilyen szemcsés, és a betűk sem túl élesek (egyáltalán nem olyan szépek mint monitoron), nem tudom ez TV-nél "természetes-e", vagy csak ez régi/gyenge hozzá, amint írtam 2009-es, nem egy mai darab, ezért is szeretném lecserélni valamire ami ténylegesen jobb élményt nyújt, reális összegért.
-
Jovanny2
őstag
válasz
nightshadow #2148 üzenetére
Lövésem sincs, ez a Te témaköröd. Sejtésem szerint rosszabb lehet, mint a 620s-nek, annak meg 30 ms körül van. Csak árban van hasonló szinten, mint az 5500-as, de ha jól tudom, a 615-ös még a DTS hangú HD filmekkel sem boldogul, nincs hangjuk... Mindenképp jobb az 5500 ár/érték aránya.
-
mzoli9292
csendes tag
válasz
nightshadow #2150 üzenetére
-
SzalaiG
addikt
válasz
nightshadow #2125 üzenetére
Azért kérdeztem, mert az ES7000-ben benne van, h van e ilyen kamerával szerelt verziója a Panasonic-nak?
-
SaitoX
tag
válasz
nightshadow #2140 üzenetére
Értem, és Sony-ban mennyiért van egyébként hasonló kategóriás TV pl. UE40ES5500-hoz?
És az miben jobb, úgy átlagban? Vannak konkrét előnyei? -
SaitoX
tag
válasz
nightshadow #2138 üzenetére
Játékra többet használnám, és árban is barátságosabb a UE40ES5500, így szerintem inkább ezt választanám, ha más hátránya nincsen.
Filmeket főleg gépről néznék tvouttal (HDMI-n), nem tudom, hogy az a 100 hz-et mennyire használná ki, de ez leginkább másodlagos.
A kontraszt egyébként jó? Megjeleníti szépen a sötét/világos részleteket is? Illetve a színei mennyire szépek? Egy ilyen tv 8-bites megjelenítésileg?
-
SaitoX
tag
válasz
nightshadow #2136 üzenetére
Ennek az input lag, és válaszideje PS3-hoz megfelelő?
3D-re biztos, hogy nem lenne szükségem, anélkül nem lenne olcsóbb? Vagy ez már manapság "jár hozzá"? -
SaitoX
tag
válasz
nightshadow #2132 üzenetére
És nem Sony-t? Nem feltétlenül ragaszkodom a Sony-hoz ha más márka nyújtja ezeket a dolgokat, olcsóbban. (Sajnos ennyire nem értek a TV-khez, és a minőségbeli különbségekhez)
Sony-ban egyébként mennyi egy jó? (méret már 32" is jó lenne, de inkább 37")
-
Jovanny2
őstag
válasz
nightshadow #2118 üzenetére
Csak én érzem úgy, hogy az F széria inkább hátralépés, mint előre? Az oké, hogy az 5-ös sorozatban lesz 42"-es méret, de ahogy a cikkíró is írja, gyanús, hogy LG-féle IPS panel lesz, ami meg teljesen más tulajdonságokkal rendelkezik, így sorozaton belül lennének eltérő betekintési szögű, színtartományú, válaszidejű panelek.
Ugye tavaly a 6-os széria volt a legnépszerűbb, a kiváló ár/érték aránya miatt, azon belül is a 6100. Vegyük példának a 6100-at (akár a többit is lehet).
ES6100:
- 32, 40, 46, 50, 55, 60"
- 3D és wifis SMART, AllShare-relF6100:
-40,46 és 60"
- 3D, NINCS SMART, ezzel együtt nincs AllShare sem (a 6200-ban pedig 3D nincs).Kíváncsi leszek a pontosabb specifikációkra, de elég lehangoló, hogy amit tavaly még a 6100 tudott, az most nagyjából a 6400-nál kezdődik. Gondolom azért drága fejlesztések árán sikerül elérni, hogy a főpanel 3 év és 1 hónap után dögöljön be, és ne pl. 2 év 11 hónap előtt, vagy 4 év után.
Én speciel örülök, hogy még az ES szériából vettem.
Mondjuk ez a cikk még elég szubjektív, hátha jobb lesz, mint aminek kinéz.
@Manipura: Nem hinném, hogy 180k-s kerettel találsz erre a célra, ekkora méretű alternatívát. Szerintem az egy jó választás, ha nem kell valódi 100Hz és 3D. Jó médiaplayer, alacsony input lag, jó ár/érték arány. Ha már 100Hz kellene és 3D is pluszban, az már 210k körül van, és UE46ES6100-nak hívják.
-
SzalaiG
addikt
válasz
nightshadow #2118 üzenetére
ES7000 helyett is lesz valami újabb?
/
Skype képes Ledes tv-t keresek. Ha lehet Panasonicot, ha nem akkor Samsung-LG.
32" elég.
Mit ajánlasz? -
zed juron
aktív tag
válasz
nightshadow #2102 üzenetére
Köszi a választ!
-
bazsi0322
tag
válasz
nightshadow #2104 üzenetére
Értem. Köszönöm a választ.
-
bazsi0322
tag
válasz
nightshadow #2102 üzenetére
Üdv!
A héten én is LED TV vásárlásra adom a fejem. Kérdeztem már korábban is, de biztosra akarok menni.
Ez a tv jó vételnek számít?
- Samsung UE40EH5300
Amire használnám:
UPC Direct szolgáltatás (hdmi-s beltéri)
USB-ről film lejátszás (avi,mkv), esetleg géppel összekötve játék. (max fifa vagy nfs)
Vagy van hasonló árban valami jobb? 3D nem érdekel.
Köszönöm előre is! -
HansLeo
csendes tag
válasz
nightshadow #2077 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Mivel jelenleg tényleg a filmnézés a fő szempont, de nem tudom, hogy esetleg kattan- e még valamit az agyam, így nyilván mégis maradok a 46 v. 50 collos 6100-as Samsungnál! -
Etzel
aktív tag
válasz
nightshadow #2079 üzenetére
Ertem, koszonom szepen a valaszt.
Az LG-rol nincs velemenyed?
-
sesshou
senior tag
válasz
nightshadow #2060 üzenetére
közben átneveztem. azt hittem hgoy az átnevezés név átírást jelent. de nem. Lényegében profil választást jelent. Így már perfecto
-
sesshou
senior tag
válasz
nightshadow #2057 üzenetére
Hat ilyesmit egyaltalan nem csinalta. Miert segit az ha át nevezem azt sem tudtam hogy lehet ilyet.
-
Jovanny2
őstag
válasz
nightshadow #2017 üzenetére
Alapból igen, de a termékregisztrációért kaptam +1 évet. Szerintem az most is van.
-
AstraCDX
senior tag
válasz
nightshadow #1976 üzenetére
Köszönöm szépen a tippet !
Én is e körül nézegettem .
Az még a kérdésem, ha egy ilyen SAMSUNG UE22ES5000 új TV-t veszek, mennyi garanciát kell, hogy kapjak hozzá ?
Üdv.
Astra
-
lorinser
senior tag
válasz
nightshadow #1995 üzenetére
Sajnos igaz, én még egy korábbi cikkben láttam a Sharp panelt. A Philips supporton írják is, hogy a Sharp panel jobb volt.
-
kmarci25
veterán
válasz
nightshadow #1984 üzenetére
A habverőjükkel viszont meg vagyok elégedve.
Valódi 100 Hz-es és 3D-s a tiétek is? A miénk igen, és ráadásul megoldották valahogy, hogy az aktív és a passzív szemüvegben is 3D-ben látom a habot, sőt mintha szemüveg nélkül is jó lenne!!! Csoda ez a cucc, nemrég vettünk egy turmixgépet is, az már vékonykávás...
-
daad79
csendes tag
válasz
nightshadow #1982 üzenetére
Philips szórakoztató elektronikai termékeiröl mi a véleményed?Szerinted jók vagy nem?
-
daad79
csendes tag
válasz
nightshadow #1979 üzenetére
Lg vagy a Samsung a jobb szórakoztató eletronika gyártásába?
-
sesshou
senior tag
válasz
nightshadow #1976 üzenetére
Igazságod van. Akkor a samsung 5500 lessz a nyerő minden szál ide vezet. Köszönöm a valaszt.
-
Ádám_ka
tag
válasz
nightshadow #1949 üzenetére
Lehet hogy hülyeség de az argép által kidobott eboltokban én sem nagyon bíznék hiába olcsóbb 10k val...inkább legyen kicsit drágább tuti garival és nem máról-holnapra megszűnős boltból vásárolva.
-
pohicop
tag
válasz
nightshadow #1949 üzenetére
Sajnos az. 133 körül írják a webáruházak. De mivel náluk egyiküknél sem volt, így talán nem is mérvadó az ajánlatuk.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
nightshadow #1946 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ illetve ajánlást!
-
PeeterssoN
őstag
válasz
nightshadow #1944 üzenetére
Max 100 E
-
Real_Necro
veterán
válasz
nightshadow #1937 üzenetére
Köszönöm az infót, vásárlás előtt utána fogok lesni. Mondjuk tény, hogy tényleg nem ez a fő szempont nálam.
-
Real_Necro
veterán
válasz
nightshadow #1935 üzenetére
Ezek szerint érdemes lenne kipróbálni előtte. Bár nem nagyon vonzz a 3D.
Egy MM-ban ki lehet szerinted a szemüvegeket próbálni?
-
Real_Necro
veterán
válasz
nightshadow #1929 üzenetére
Az aktív és passzív 3D szemnek való megfelelésénél adottságra gondoltál, vagy igényre?
-
cintula187
addikt
válasz
nightshadow #1901 üzenetére
Annyit még tudnál tisztázni a fejemben, hogy a lm640 -nek a 400hz -e valójában mennyi "valós" hz nek felel meg? 100 nak sem?
-
kmarci25
veterán
válasz
nightshadow #1930 üzenetére
Igazad van.
Elsőre ment pü., valóban kellett volna kapnia, egyéb okok miatt nem kapott.2. Polcrendszer miatt ez volt a maximális méret, eredetileg 40-est szeretett volna, de pont nem fért volna be. Pech, bosszantó.
Viszont most is tanultam valamit, meg lehetőleg a leendő vásárlók is.
Szerk.: Örülök, hogy olvassátok.
-
cintula187
addikt
válasz
nightshadow #1901 üzenetére
Hálás köszönet a válaszokért. Akkor megvan a nyertes
-
cintula187
addikt
válasz
nightshadow #1898 üzenetére
Tehát paneltudásban végülis nincs különbség csak formatervezésben.
-
AMD Power
titán
válasz
nightshadow #1884 üzenetére
Nekünk az E-ben kell megvennünk ,ott meg ez 140K.
-
Jovanny2
őstag
válasz
nightshadow #1866 üzenetére
-
Real_Necro
veterán
válasz
nightshadow #1840 üzenetére
Még az egyes Samsung oldalak között sincs szinkron. Nézem az angol adatlapot és valahogy nem ugyanaz.
Így most abszolut nem tudom mit tud és mit nem.
-
Jackie_Chan
senior tag
válasz
nightshadow #1846 üzenetére
"Nem valódi 100Hz-es."
200e.-ig bezárólag melyik Samsungot ajánlanád???40-46"ban gondolkodom!
3D nem feltétel! -
pohicop
tag
válasz
nightshadow #1825 üzenetére
Hallgatok rád. Amúgy is kb. 2,5-3 méterről nézzük...inkább a nagyobb. Netezni ott van a táblagép, fenének se kell smart..... a mostani le46b650-en se néztem youtube-ot max. 2 alkalommal a 3 év alatt. Parasztvakítás.
Valakinek ha van pénze, ez is jó vétel lehet, bár nincs gari:
Nekem ennyim nincs rá.... pedig szép tv és biztos jó is.
-
Real_Necro
veterán
válasz
nightshadow #1821 üzenetére
Ez a 46"-os jól hangzik, csak 32"-ból kiindulva az lesz a nagy kérdés, hogy be fog e férni a helyére. Lakásfelújítás előtt vagyunk, így még csak a körülbelüli méretei vannak meg az új szekrénynek.
Az nem okozhat gondot, hogy kb 2,5 méterre van a kanapé a tévétől?
-
pohicop
tag
válasz
nightshadow #1823 üzenetére
Hát kérdés akkor hogy 32-es 6100 vagy 40-es 6030...... de ha nem nagy a különbség akkor a nagyobbnál maradok. Viszont ha igen.... akkor gondolkodom rajta...
-
pohicop
tag
válasz
nightshadow #1817 üzenetére
Tehát a hátsó led megvilágítás nem szebb a körbe világítós megoldásnál? Vagy más miért szebb a képe a 6100-nak mint a 6030-nak?
-
Real_Necro
veterán
válasz
nightshadow #1817 üzenetére
Köszönöm, utána nézek a típusoknak.
Furcsa kicsit számomra ez a mátrix és edge-LED megvilágítás. Néztem róla múltkor szemléltető videót és az edge-LED-et úgy állította be a matrix-hoz képest, mint valami fakó leírható dolgot. ez a "felhősödés" mennyire lehet amúgy zavaró? Igazat megvallva CRT tévéhez van szokva szemem, így nekem ez újdonság.
Monitoromon meg nem sűrűn nézek filmet, inkább csak rövid videókat. -
Real_Necro
veterán
válasz
nightshadow #1781 üzenetére
Utána lestem az ajánlott tv-knek. Egyelőre Samsungnál maradva leírtakból azt vontam le, hogy az EH még mindig jobb képpel rendelkezik, mint az ES. Mivel fotóalbumokat is szeretnék olykor visszanézni, számít, hogy minél szebb képe legyen. Lassan így körvonalazódik mire is lesz szükség.
Ár: max 200.000, esetleg picit felette
Méret: 32-42" között
Full HD
3D nem annyira lényeges
Wifi, böngészésre és youtube-ra (ha később wireless billentyűzetet tudok csatlakoztatni, jó lenne)
Ha telefonnal összehangolható, az sem rossz dolog
USB, melyre NAS/pendrive/WD Passport winyó köthető
Legalább 2 HDMI port (3 még jobb)Hangzásban nem tudom milyenek, nincsen házimozi szettem, egyelőre nem szeretnék, tehát hangzás is számít.
Létezik ezek alapján olyan, ami számomra megfelelő lehet, vagy túl sok az elvárásom alacsony áron?
-
pohicop
tag
válasz
nightshadow #1808 üzenetére
Csak a beépített wifi hiányzik picit. Na mindegy. Ez lesz szerintem.
-
vic70
tag
válasz
nightshadow #1800 üzenetére
Oké,megfogadom a tanácsod.
-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz
nightshadow #1794 üzenetére
32"-osban esetleg tudsz ajánlani hasonlót?
-
vic70
tag
válasz
nightshadow #1779 üzenetére
Köszi a segítséget,gyűjtögetek még...
-
Real_Necro
veterán
válasz
nightshadow #1779 üzenetére
Ha max 200-ig megyünk mi férhet még bele? most mértem, kanapétól 2,5 méterre van kb tv.
-
vic70
tag
válasz
nightshadow #1777 üzenetére
Azt hiszem,hogy gyűjtögetek még egy kicsit....
Tudom,hogy a Samsung aktív,de abból is tudnál egy-két típust mondani? -
vic70
tag
válasz
nightshadow #1751 üzenetére
Inkább passzív felé hajlok.Elsősorban Blu-ray,full HD mkv nézése lenne.A 3D csak annyira fontos,hogy néha,ha valami film így jelenik meg,érdekességkép meg tudjam nézni.Jelenleg egy full HD Sony tv a megjelenítő.32EX402.Ennél csak szebb kép érdekelne.
-
Real_Necro
veterán
válasz
nightshadow #1767 üzenetére
Bátyáméknál JVC van, de igazából nem mélyedtem nagyon bele milyen típust érdemes. Elsőre a Samsung fícsörei győztek meg.
Mindenképpen netképes készüléket keresek, méretben nem kell hatalmasnak lennie, lényeg a Full HD. 3D nem érdekel, az viszont igen, hogy akár hálózaton keresztül, akár USB-n csatlakoztatva filmeket tudjak lejátszani. A 7-es szériában tetszett a hangvezérlés vagy mozdulatvezérlés is. -
sting2
addikt
válasz
nightshadow #1758 üzenetére
Kikapcsoltam, reggel felkeltem és minden rendben lett...
Ki érti ezt? ! -
gavai
csendes tag
válasz
nightshadow #1755 üzenetére
Köszi a válaszokat! Kb. én is így gondoltam. Original a csomagolás.
Nem érdekel a 3d, de az ezekbe szerelt panelek, jobbak 2D-ben is? -
gavai
csendes tag
válasz
nightshadow #1750 üzenetére
2 db van a Sony-ból az egyik nagy áruházban, 120000 Ft-ért adják, mint utolsó darabok.
A Pana 110000 Ft, melyik a jobb képminőségű, megbízhatóbb? -
bazsi0322
tag
válasz
nightshadow #1746 üzenetére
Értem, köszönöm a válaszokat!
-
bazsi0322
tag
válasz
nightshadow #1744 üzenetére
Igazad van, nagyon elnéztem az árat.
De amúgy ennyit számít a Full HD pl. egy műholdas UPC direct műsorsugárzásnál?
HD filmeknél még értem de pl a műholdas tv adása mennyire lesz szép? (nem HD csomag) -
bazsi0322
tag
válasz
nightshadow #1742 üzenetére
Elég nekem a HD-Ready is, ezért mondtam azt a 3-at. A 80k-t pedig semmiképp nem lépném túl.
-
vagamo
őstag
válasz
nightshadow #1735 üzenetére
Ennyiér szeretnék egy kis használható extrát is, ha már a sok paraszvakítás jelentősen megnyomja az árat.
-
vagamo
őstag
válasz
nightshadow #1717 üzenetére
ennek a Sony 46HX850-nek az extra szolgáltatásait mennyire lehet kis Hazánkban kihasználni? Gondolom nincs olyan támogatása, mint a Samsungnak megy az LG-nek? Webböngészője mennyire korlátozott, Samsung mellet még a szabad böngészés is szól/szólhat.
-
Aske
aktív tag
válasz
nightshadow #1719 üzenetére
Köszönöm, akkor még jobban belemélyedek a témába, hogy a megfelelőt vegyem.
-
looserede
csendes tag
válasz
nightshadow #1717 üzenetére
Köszi a választ!
Bár a mai nap egyáltalán nem csinálta a fenn leírt jelenséget, azért aggódom, így megkeresem a fórumtársat!Szia
-
Hopo82
tag
válasz
nightshadow #1707 üzenetére
Köszi szépen a segítséget!
-
Hopo82
tag
válasz
nightshadow #1703 üzenetére
HDMI bemenetek száma 2 db
Scart bemenetek száma 1 db
USB portok száma 1 dbezek vannak rajta elvileg. nekem csak 1 pc lenne hdmi-vel rákötve meg az analóg kábel tv a koaxilális meg
a fejhallgató kimenet-et kötném rá az erősítőmre meg a pc-re. végülis nekem semmi extra nem kellene hanem annyi h hd filmeket tudjak nézni a pc-ről meg a kábel tv-t meg játszani. teletext meg ezen is vanegyéb extra-ra nem nagyon van szükségem és az 5500-as meg kb 25.000-el többe kerül.
-
Hopo82
tag
válasz
nightshadow #1699 üzenetére
milyen funkciók azok amelyekkel butítva van a Samsung UE-32EH5000?
mert lehet nekem azok a funkciók nem is volnának lényegesek.
nekem csak az a lényeg h analóg tv adást jelenleg majd a későbbiekben digitálisat nézni tudjak és pc-n is működjön monitor helyett szval nem akarok se műsort felvenni se a smart nem lényeges számomra. -
tranceplanet
addikt
válasz
nightshadow #1682 üzenetére
Rendben, értem, köszönöm a felvilágosítást
-
tranceplanet
addikt
válasz
nightshadow #1679 üzenetére
Köszönöm
3D nélküli Smart nem érné meg jobban? Bocs, de homályos vagyok a témában.
OK, látom már szerkesztetted, akkor lehet rábeszélem a 3D-re.
-
vagamo
őstag
válasz
nightshadow #1675 üzenetére
Sony-t nem nézegettem, Panasonicot futottam még át.
-
lipido
senior tag
válasz
nightshadow #1673 üzenetére
Még egy kérdést szeretnék feltenni. Mit jelent a "digitális tv tuner"? Ha én, pl hdmi-n keresztül összekötném a pc-t a tv-vel, nem köthetném rá a digitális tv tunerre? Esetleg sz STB-t? Mert ha ezt meglehetne tenni, akkor máris megoldva.
-
tranceplanet
addikt
válasz
nightshadow #1669 üzenetére
Tudom én, hogy nem a legolcsóbb. Az a lényeg, hogy a webshop ár alatt, beszerzési áron kapja majd a TV-t. Ezért kérdeztem, hogy ott 180-190 körül mit érdemes. Remélem érthetően fogalmaztam.
ui.:3D nem érdekli, majd, ha egységes szabvány lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Nintendo Switch 2
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- N€T0X|N: SSD cserék
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest