- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
89Csabi89
tag
válasz
Itachi82 #2392 üzenetére
Mindenképpen menny el egy bemutatóterembe és nézd meg a tv-ket, hogy neked melyik tetszik! De ezek alapján:
A kertet max. 200k!
Ami lényeg:
1.Nagyon jó kép minőségÉn a 42ST50-et venném, ebben már szűrő is van, így világos szobában is élvezhető képe van, de mozizáshoz mindenképpen sötétíteni kell, és itt jön elő a plazma igazi előnye, még itt az lcd már elvérzik! Bár azt írtad nem érdekel a 3D, de tudnod kell plazmába csak aktív 3D van (ami szerintem jobb is, mert aktív ad tejes értékű Full HD 3D képet)!
Szerk.: 2 év teljes körű garanciát ad a Panasonic a tévéire, de ha a Panashop-ba veszed a tv-t akkor az ár 5% -ért 3 évre, az ár 15%-ért 5 évre bővíthetsz ki.
Jah, és a tv belső médialejátszója csak megkötésekkel használható ideig óráig, alapból nem tudja a kadencia helyes lejátszást, és már egy minőségibb mkv.-ba is beletörik a bicskája, BD filmekről még nem is beszéltem
-
kmarci25
veterán
válasz
Itachi82 #2366 üzenetére
Ha nem bírod az aktív 3d-t, akkor ne vegyél aktív 3d-s tv-t! Most azt írod, hogy nem érdekel, el is hiszem, hogy tényleg így gondolod, de ahogy ott lesz a tv, bökni fogja a csőröd a 3d, muszáj lesz kipróbálni, ha már egyszer van. Én is így voltam vele, aztán persze már használom. Igaz, nincs sok elfogadható minőségű 3d film, de azért havonta egy ilyen alkotás becsúszik.
Nekem LG 620 van otthon, ami passzív, azzal semmi gondom, bátyám 6100-as Samsungján viszont 3d nézés közben megfájdult a fejem, ami nagyon zavaró volt.Az LG 42LM620S-ről olvastam egy véleményt mi szerinte kicsit csúszót a hang Házi Mozival össze kötve, de le vette a TV-ről a hangot és úgy már nem észre vehetőt! Szerintem ez hülyeség remélem, ha csatlakoztattok egy Házi Mozit\Hi-Fi-t akkor csak annak kellene szólnia nem?!
Ez nettó hülyeség. Bármelyik kimenetre kötsz eszközt (optikai audio out, vagy fejhallgató kimenet) atv a saját hangszórókat letiltja, azaz nem hallható egyszerre a külső eszköz és a tv saját hangszórója is. Magyarul ez technikailag lehetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest