- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
szia
Nálam PS3 megy rajta,és nekem tökéletesen megfelel.(tv-nek is)
"hdtvtest.co.uk"infó a készülékről
azóta sem bánom ,h nem 100hz es tv-t vettem.
nekem nincs rá szükségem.
havernál ha bekapcsolja(mert alapban neki is ki van kapcsolva)akkor csak "szörnyülködök"
Lehet ,h jobb,de nekem,nem szereti a szemem
akkor inkább 50hz és nagyobb méret -
Jovanny2
őstag
-
Jovanny2
őstag
Azt beleszámoltad a szimulátorodnál, hogy a monitorodnak alpból van input lagja? Mármint ha annak alapból van egy 40 ms lagja, akkor az a szimulátoroddal már 70 ms.
Nem véletlen egyébként, hogy a 6100 az "ES széria ajánlott minimuma". Most érdemes egyébként TV-t venni, mert ezek elfogynak, az F meg brutál drága lesz, és nagyon sokára megy le az ára. Az E szériánál az olimpia vitte le az árakat gyorsan, de idén az nem lesz ám.
-
nightshadow
veterán
Sony KDL-40EX650 és Samsung UE40ES6100 melyik a jobb választás egyébként?
A két tévé nem egy kategória. A Sony EX650 a Samsung ES5500-el van egy szinten, így egyértelmű, hogy ES6100.
Most hétvégén voltam megint az ismerőnél, nekik is 40ES6100 van. Egyszerűen gyönyörű a képe Full HD-ban. Ez a felhősödés túl van misztifikálva. Nála is látható egy minimális felhősödés teljesen sötét képnél, de messze van a zavarótól. Most volt alkalmam a 3D-ét is hosszabban kipróbálni, az is teljesen élvezhető, nekem nem vibrált, s a szemem se fájdult meg. 160k-ért abszolút best-buy tévé.
-
nightshadow
veterán
Ez ilyenkor hogy működik pontosan?
bővebben: [link]
Az egyébként miért van, hogy az összes 100 hz-es tv-nek sokkal nagyobb az input lagja?
Minél bonyolultabb az elektronika, annál több idő kell, míg megtörténik a képfeldolgozás. A belépő, 50Hz-es tévéknek egyszerűbb az elektronikájuk.
Ádám_ka: a számok utáni betűknek nincsen jelentőségük, csak valahol kiírják a teljes típusszámot, valahol meg nem.
-
nightshadow
veterán
-
nightshadow
veterán
Ultra Clear Panel csak ES7000-től van, így akkor nem érint, de jelentősen szebb képe van, mint a nem Ultra Clear Paneles tévéknek.
Konzolhoz nincsen értelme a valós 100Hz-nek. PC alatt mit értesz? Játékot vagy filmet? Mert ha játékot, akkor ott sincsen értelme a valós 100Hz-nek.
-
nightshadow
veterán
-
Jovanny2
őstag
Hali. ES6100-at 60%-ban Xbox-szal használom, game módban, MW3 és BO2-vel. Nem veszek észre semmilyen késést, kitűnően használható a 36 ms játékra. Forzával ki tudom még próbálni, ha érdekel. Nem teljesen fényes a felülete, bár napfény nem tudom mennyire csillog rajta, ablaknak háttal van.
-
Jovanny2
őstag
Dehogynem, abból az LG LM615s, ami belefér a 150k-ba, de szerintem az elvárható minimumot a 620s adja, 170k körül, ami pedig már CinemaScreen, az a 640s, 180-190k-ért (kb ez lehet hasonló szinten, mint a 6100-as Samu). Azért nem ezeket ajánlottuk, mert nekünk nem ez van, és nincsenek vele tapasztalataink. Attól még lehetnek jók, ha erre jár kmarci kolléga, majd felvilágosít. Addig is, fentebb kicsivel van tőle egy link az LG totyikba.
-
nightshadow
veterán
Az input lag 36ms körül van. elvileg az a jó, amelyik 0-30 ms között van, de ez szerintem még belefér. Ez a tévé valódi 100Hz-es, ami csökkenti az elmosódottságot sportnál, filmeknél. A valós 100Hz mellé ma már megkapod a 3D-ét is, ha kell, ha nem.
Ha lemondasz a valós 100Hz-ről, meg a 3D-ről, akkor ott van a 40ES5500[link], s ennek az input lagje is 16ms körül van. Viszont csak 50Hz-es.
Összefoglalva játékra jobb az ES5500, de filmekhez, sporthoz meg az ES6100 a jobb választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Home server / házi szerver építése
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- 90-es években voltam gyerek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest