-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
válasz #94529552 #19985 üzenetére
és ugye az az infó helytálló, hogy lefelezi az aktív 3d a képfrissítést.... namármost a passzív pedig a sorokat felezi
akkor most tegyük fel, az aktív 3d pl "röcögősen lesz éles" a passzív pedig folyamatosan lesz kisebb felbontással? nagyon nagyon leegyszerűsítve a kérdést persze....
vagy kérdezem másképp: ha tettszett jó barátom samu tvjén a 3d akkor nyugodtan vehetem azt, hiába "felezett" a képfrissítés nem fogom észrevenni, ha ott sem vettem?
igazából azt vettem észre az lg demofilmjénél az mmben, hogy mintha picit homályosabb "fakóbb" lett volna a 3d-s videó rajta.... ez lehet a folyománya a felbontás feleződésnek? de viszont folytonos volt a videó, mármint a 3d hatás....
a samsungot pedig amikor barinál néztük, egyáltalán nem zavarta a szememet, és tényleg élveztem amit láttam....
a 6400sorozatt sokkalta "gyengébb" mint a 6800? vagy csak kőcelékszolgáltatásokban tér el? a panel ugyan az benne? vagy talán a proci lassacskább stb stb? ez okozhat valamilyen hátrányt?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hálózati / IP kamera
- Kés topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest