Új hozzászólás Aktív témák

• glocker

tag

válasz w333 #16953 üzenetére

nekem a részletgazdagság nem túl lényeges szempont... fontos, de nem fogok 160-180cm-re ülni a TV-től csak azért, hogy a részleteket ilyen szinten lássam... a TV adások (melyeket egyébként alig nézek) még a sima HD-tól is jelentős mennyiségben elmaradnak és a HD adás is elmarad a készülék FULL HD felbontásától... (készülök egy Galaxy Tab S 8.4"-et venni, majd azon gyönyörködöm a részletgazdagságon ;] )

a TV arra kellene, hogy azt az átlag napi 10-15percet vagy ha mondjuk tenisz van (vagy valami olyan sport van ami érdekel: NEM FOCI, és olyan szerencsém van, hogy a szolgáltatóm kínálatában lévő valamelyik kanális adja is...), akkor azt megnézem... és látom a labdát és még az eredményt is... (most egy 63cm-es képcsöves samsungot bámulok néha és ha 16:9-es adás van akkor 50-51cm a látható felület és ez már zavar...)

persze előfordulhat, hogy letöltök ezt azt... amit eddig monitoron vagy laptopon néztem... esetleg a családi képeket kell megmutogatni valakinek... de ez is csak nagyon eseti dolog... (a mozi méretet egyik TV sem veri, akkor meg NEKEM mindegy, hogy 80 vagy 100 centi...)

nekem erre kell és a keret sem ennyire szigorú... 200e fölé amúgy sem akarok menni, de nincs is értelme csúcs készüléket venni, ha úgyse nézzük... (ez olyan mint a foci... eddig sem azért nem mentem ki és nem néztem a TV-ben sem mert nem voltak jó stadionok... hiába a jó stadion ha a benne zajló meccs szar...)

persze ha ajánlatok készülékeket akkor azoknak próbálok utána nézni, de most nem tudom elképzelni a 42"-os készüléket sem... de nagyobbat semmiképpen (persze ha lesz egy 6m x 8m-es nappalim, akkor át fogom gondolni)

[ Szerkesztve ]

bocs a béna kérdéseket :-(

Új hozzászólás Aktív témák