- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka
tag
Sajna a Win ugyan felismeri a nyomda típusát, de drivert nem tud hozzá rakni, az eszközkezelőben állandó sárga kérdőjellel szerepel, egyéb eszközként, ahogy pedig már az elején írtam, hiába engedtem fel a win driverkeresőjét a netre, semmi eredményt nem hozott.
Az újabb típusú HP Laserjetekhez kiadott x64-es driverrel szintén nem hajlandó működni, tehát úgy néz ki, nyomdacsere lesz... -
L3zl13
nagyúr
Hülye kérdés, de ez tényleg nem megy valami általános HP driverrel?
Vagy az csak a nagyobbaknál müxik?
HP lézer nyomtatóhoz soha nem szoktam külön drivert felrakni...
(Kivéve ha kellenek a spec beállítások.) -
baluka
tag
Köszi mkinek a véleményeket, akkor tényleg muszáj lesz új nyomtatót vennem (beszereznem
), végülis egy monochromatikus lézernyomda nem olyan borzasztó nagy összeg, bár a terveimben mostanában egy ütős PCI-E grafkártya szerepelt, amivel kiválthattam volna a jelenleg használt alaplapi megjelenítőt.
Ez van.
Mégegyszer köszi! -
X-COM
nagyúr
nem fűznék hozzá nagy reményeket, hogy ehhez a nyomtatóhoz lesz driver, mivel az 1150hez és újabbakhoz, ha jóltom van, csak sajna ezek nem mennek az 1000essel ami egy kifutott termék.
-
baluka
tag
Ilyen problémában kérném a segítségeteket:
Kb. egy hete használom a Win XP x64-et, minden szuperul működik rajta és vele, kivéve a HP Laserjet 1000 nyomtatómat, mivel a Win nem talál hozzá drivert sem a HP telepítő cd-n, sem az interneten, manuálisan magas is átnyálaztam az összes témához kapcsolódó oldalt, de az eredmény nulla.
Támadt viszont egy olyan ötletem, hogy talán létezik egy progi, ami képes a 32 bites drivert egy az egyben átkonvertálni 64 bitessé.
Lehet, hogy abszolút marhaság, de nézzétek el, nem vagyok otthon a témában.
Szóval, létezik ilyesmi vagy sem?!
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest