- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka
tag
Sajna a Win ugyan felismeri a nyomda típusát, de drivert nem tud hozzá rakni, az eszközkezelőben állandó sárga kérdőjellel szerepel, egyéb eszközként, ahogy pedig már az elején írtam, hiába engedtem fel a win driverkeresőjét a netre, semmi eredményt nem hozott.
Az újabb típusú HP Laserjetekhez kiadott x64-es driverrel szintén nem hajlandó működni, tehát úgy néz ki, nyomdacsere lesz... -
baluka
tag
Köszi mkinek a véleményeket, akkor tényleg muszáj lesz új nyomtatót vennem (beszereznem
), végülis egy monochromatikus lézernyomda nem olyan borzasztó nagy összeg, bár a terveimben mostanában egy ütős PCI-E grafkártya szerepelt, amivel kiválthattam volna a jelenleg használt alaplapi megjelenítőt.
Ez van.
Mégegyszer köszi! -
baluka
tag
Ilyen problémában kérném a segítségeteket:
Kb. egy hete használom a Win XP x64-et, minden szuperul működik rajta és vele, kivéve a HP Laserjet 1000 nyomtatómat, mivel a Win nem talál hozzá drivert sem a HP telepítő cd-n, sem az interneten, manuálisan magas is átnyálaztam az összes témához kapcsolódó oldalt, de az eredmény nulla.
Támadt viszont egy olyan ötletem, hogy talán létezik egy progi, ami képes a 32 bites drivert egy az egyben átkonvertálni 64 bitessé.
Lehet, hogy abszolút marhaság, de nézzétek el, nem vagyok otthon a témában.
Szóval, létezik ilyesmi vagy sem?!
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest