Hirdetés

Aktív témák

• gerjus

senior tag

Eladnam a cimben szereplo konfigot egyben kulon mind1 de jo lenne ha minden elmenne !!

- Alaplapot P4GD1 nem kell bemutatno asszem doboza minden tartozeka gari nincsen ra mar en is anelkul vettem - 24 K

- Pentium M 730 1,6 Ghz en 200 as FSBn hasznaltam minimalis + feszel ezt gyari coolerral is nyugodtan lehet tolni ez nem termel hot :DDD Lehetne jatszani FSB kkel nekem a 200 volt a lenyeg az meglegyen menne foljebb a proci tuti !! -- 35 K

- A data 2x512 533 as ram mielott mindenki jonne es jol elmondana hogy marpedig ilyen a-data nincsen azt megkerem ne tegye mert van , egyreszt itt van a gepemben :DDD masreszt regen volt a site - on mostmar nincsen tudom, USA bol jott 1 eve kb piros A data borda van rajta nem szedtem le -- regebbi p4 konfigommal 533 on tudtam hajtani 2,5/3/3/7 en 2,7 v vel siman alacsonyabb frekin megy 2/3/3/6 ot is tobb fesszel lehet menne feljebb is nem teszteltem tovabb
    -- 35 K

- Asus ct 479 atalkito nem kell bemutatnom szinten kintrol jott , gyari coolerja nem volt sokat hasznalva most is viz van a procin !! -- 10 K

Akkor hajra !! :R

Aktív témák