- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
Aktív témák
-
Domy
aktív tag
Fel?
-
Ősember
őstag
fel
-
gerjus
senior tag
Vegyetek meg olcso es jo kis ramok ! szep pirosak
-
gerjus
senior tag
Ja igen 630 as procit is beszamitok termeszetesen ra is fizetek !!
-
gerjus
senior tag
válasz
Oliverda #181 üzenetére
Egy via s abitban nem ment es egy asus SLI ben nem ment de annak nemtom a pontos tipusat sajna !! Majd megkerdem !!
Brasilnal p4c 800 deluxe vagy mi a szosnek hivjak , dothan melett ment , nekem is dothnannal ment ill regebben egy 865 os albatronban es kesobb egy 915 os DFI ban is ment !!
Ki kell probalni merre vagy ? Latom nem kozel sajna !!
Udv Gerjus -
brasil
senior tag
upp vazze
mé nem fogja fel senki h az nem Brazil hanem brasil???
folyton nevelni kell.de neked szabad
-
gerjus
senior tag
Fel fel kis dagadt topikom
-
gerjus
senior tag
Hoppla !
-
gerjus
senior tag
Hogy teljes legyen a support itt van kep is rola !!
[link] -
gerjus
senior tag
Na eszembe jutott meg 1 -2 dolog amit szivesen beszamitanek hatha valakinek igy egyszerubb ... tehat 80 gigas csak SATA II es vinyo ebbol akar tobb is johet ....
ill tenyleg kurva halk 8 cenitis ventibol 2 !
Na ennyi lenne .. -
gerjus
senior tag
Tehat akkor osszegezzunk :
Ket lapban nem ment igy mar megelegeletem es Brazil kolleganal leteszteltuk mit is megy , eredmeny feljebb lathato !!
540 EN 2,5/4/4/7 ET MENT 560 NAL DOBTA KI A WINDOWS MINDEZ 2,8 VOLTON TORTENT !!
ARA 27 000 KEMENY MAGYAR VALUTA
BESZAMITAS MINT FENTEBB IRTAM 2X 1 GIGA 667 ES DDR2 ES RAM ILLETVE 775 OS CELERON D JO TUNINGAL VOLT NEM SZAMIT
Hajra akkor !!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
brasil
senior tag
na hej!
itt a képed!megy ez!!!!
[link] -
gerjus
senior tag
Ne tegyetek ezt szegeny emberre l!!
-
Ősember
őstag
fel
-
gerjus
senior tag
válasz
Overlocker #170 üzenetére
Ugy bezony !!
-
fel
-
Achill3uS
nagyúr
-
gerjus
senior tag
UP
-
Ősember
őstag
fel
-
gerjus
senior tag
Hoppla !
-
gerjus
senior tag
ARZUHANAS 30 K A RAMOKERT EZ MAR IGAZAN BARATI !! VEGYETEK !!
-
gerjus
senior tag
UPPOCSKA meg akad egy ramocska ...
-
gerjus
senior tag
TEHAT MAS UTRA TEVEDT A TOPIK ELADOAK MAR CSAK AZ ELSO HOZZASZOLASBAN LEVO 2 DB 2 X 512 ES 533 Mhz A - DATA RAMOK 35 K ER ALKUDNI LEHET VALAMENNYIT !!
[Szerkesztve] -
gerjus
senior tag
Koszonom mindenkinek az epito hozzaszolasokat es a sok uppot !! Meg egy utolso erofeszites a ramokert .... amennyiben radirfej kollega nem valaszol es nem viszi el !!
-
Fercsa
senior tag
-
up
-
gerjus
senior tag
-
gerjus
senior tag
hiinnnye de melyen vooot
-
gerjus
senior tag
sok re ide oda lenyeg UP
-
gerjus
senior tag
Koszonom az uppokar es ment privi !
-
-
Domy
aktív tag
válasz
Achill3uS #126 üzenetére
Én azt nem mondtam
De elárulom, hogy nem volt nagy különbség közötte, hogy ráemeltem a PCI-e órajelre vagy sem... anélkül asszem 275 körülig volt jó, és 285 körül már instabilnak éreztem a ramvezérlőjét is... szóval 250 fölött szerintem hülyeség... a szinkron problémákon még a feszemelés se hinném hogy segít....
-
gerjus
senior tag
-
gerjus
senior tag
Kakukk
-
gerjus
senior tag
válasz
J.J. András #117 üzenetére
Na rendet vagoik a kerdesek hadaban !
Tehat ez pentium M dothan tehat 2 mega l2 cache !!
Igen laptopban valoban terhelestol fuggoen megy a szorzo allitas asztali lapban BIOSban automatikusan a magasabb szorzo van mindig es a szorzot csak egy programmal 1 kattra tudod allitani windowsbol , tehat automatikusan nem mukodik a speedstep de manualisan igen !!
Igen 133 as FSB s es 200 hoz olyan 1,45 kell neki de lehet kevesebb isa nnyira nem jartam utana hol szunik meg prime stabil lenni plane hogy viz van rajta igy ez annyira nem is szamit de ugyanezt a gyari hutovel is konnyeden hozza meg csak nem is meleg a borda !!
Az asus fele atalakito nem kompatibilis a Yonahhal tehat a core du val a lapban sem megy es bele sem lehet rakni az atalkitot !
Remelem kielegeito volt a valasz ! -
J.J. András
őstag
figyuzz mar, hogy is van ez :???
elsö:ugye bar a Pentium M-ek (akar Dothan, akar Banias, akar Sonoma....) az energiagazdalkodas miatt valtoztatjak a szorzojukat.... terheltsegtöl függöen :?
hat ezt egy asztali lapba teszem az atalakitoval, akkor ott a legalacsonyabb szorzoval tudom csak hasznalni, nem :? ez a Dothan alapbol 133 MHz-es FSBs :? mennyi kakao kell neki a 200 MHz-es FSBhez :? 1MB-os az L2 :?
masik: az ASUS fele 479-es atalakito, az kompatibilis a ketmagos Pentium M-kel :? (Yonah vagy mi a neve.....)
köszi elöre is -
gerjus
senior tag
NA TEHAT AKKOR AZ ELOZOK KERDES MIATT LEIROM MI IS AZ ABRA , LEHET SZETSZEDEGETNI IS TERMESZETESEN DE KELL HOGY MINDENRE LEGYEN VEVO ELVILEG A RAMRA VAN , ES AZ ALAPLAP IS KENE VALAKINEK TEHAT HA AZ ATALKITO ES A PROCI ELMENNE AKKOR MEHET KULON IS DE AZ ELSOBBSEG ANNAK JAR AKI EGYBEN VINNE ELVEGRE MAR OSSZESZOKTAK
DE MIVEL EZ NEM UGY NEZ KI HOGY BEFOG KOVETKEZNI TEHAT LEHET NYUGOIDTAN KULON KULON IS DE SEMMIT NEM ADOK EL CSAK KULON MERT AKKOR ADDIG NEM LESZ GEPE M
Hat ez hosszura sikeredett es erthetetlennek de hatha nem annyira -
gozso
őstag
ram nelkul is mehetne a dolog?
csak erdeklodom... -
gerjus
senior tag
Egy reggeli vagy esti vagy mittomen milyen de UP
-
Scream007
őstag
na itt az uppod
-
Ősember
őstag
megérett egy upra!
-
gerjus
senior tag
UP
-
gerjus
senior tag
UP
-
Scream007
őstag
A proci a legkevesebb
Az megvolna, ddr1et is tudnék vinni.tápod gondolom van, már csak egy pci-e vga kellene hogy elindítsuk
Pesten merre felé vagy??? -
-
Scream007
őstag
basszus hol lehetne tesztelni??
az érdekelne a biosban lehet fixálni a pci/pci-e freqit??
és hogy bírja e a 285ös fsb-t???
engem ez a 2 kérdés érdekel -
-
Scream007
őstag
erről az alaplapról van valahol teszt???
-
Fercsa
senior tag
válasz
God Vazzeg #95 üzenetére
ja vazzeg, Vazzeg
amugy meg mindig pusztitod a rizscsirkeket? -
gerjus
senior tag
válasz
God Vazzeg #95 üzenetére
-
Fercsa
senior tag
nem ertem az embereket mert nem akarnak ilyen cumot
de azokat se akik eladjak
fel -
Achill3uS
nagyúr
-
gerjus
senior tag
válasz
Overlocker #89 üzenetére
hmmm nem rossz ilyen offok johetnek
-
brasil
senior tag
válasz
Overlocker #89 üzenetére
nem vagy hanem és!!!
up -
-
gerjus
senior tag
válasz
God Vazzeg #87 üzenetére
Finom biza !! Koszi az uppokat , de hogy miert nem kell a senkinek gazdasagos komoly teljesitmeny nem melegszik mi kell meg ?
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
Finom cucc, főfele nekije!
-
KINKY_007
aktív tag
-
Beniben
tag
Up!
Vinnék már el az enyémet..... -
Ősember
őstag
up
-
gerjus
senior tag
Senkinek ?
-
gerjus
senior tag
válasz
Overlocker #79 üzenetére
-
-
szicsu
őstag
up
-
Elrood
őstag
Lap megvan még? Működik?
-
Achill3uS
nagyúr
-
gerjus
senior tag
UP
-
Achill3uS
nagyúr
-
gerjus
senior tag
Alljon itt egy up ...
-
radírfej
senior tag
és nem tudom, hogy van e tragédia rovat, de lassan már illene oda a dolog... hogy nem kell senkinek...pedig.
-
radírfej
senior tag
hihetetlen, de nem. sajnálatos...
gondolkodom a ramokon... 5.-e után lesz fizu... addig up.
bár minek is up, inkább down, hátha megmarad nekem... -
gerjus
senior tag
UP
-
gerjus
senior tag
[link]
Ujabb tesztecske -
Ősember
őstag
¤X <--- tudjátok ez ki?
UP -
brasil
senior tag
-
Achill3uS
nagyúr
-
gerjus
senior tag
-
gerjus
senior tag
válasz
Overlocker #48 üzenetére
-
zsup
-
Suni
tag
Nagyon jo cucc!!!
Gratula hozza. Milyen procit szeretnel ezek utan? Mert nem konnyu ezt tulszarnyalni.
-
brasil
senior tag
[link]
na vazze!!!ezt a64gyel lehet próbálni...vegyétek már!!! -
Ősember
őstag
fel
-
gerjus
senior tag
Nem ertem vagy tenyleg nem kell senkinek vagy gamer felkonfig neven kelett volna hirdetnem ugy jobban szeretnek ?
Sebaj fo a kitartas ! -
gerjus
senior tag
UP
-
gerjus
senior tag
Ha ez a jo kis konfig nem kell senkinek akkor mi kell ?
Vegyetek vigyetek kerdezni is lehet batran ha valaki nem tudja mirol is van szo .... -
KINKY_007
aktív tag
Majd jól megbánod, ha eladod
-
Ősember
őstag
up
-
radírfej
senior tag
szívem vérzik a cumóért... de egyenlőre: UP!
-
gerjus
senior tag
Geocachingbol hazaerve UP
-
Ősember
őstag
up
-
gerjus
senior tag
Ha valakinek kulon kene valami jelezze RAM , proci ha kulon van ra vevo nekem az is jo csak legyem !!
-
gerjus
senior tag
Ha minden igaz a lapra van egy jelentkezo , tehat ha minden masra akad valaki bonthatjuk is , kapkodjatok !!
-
Ősember
őstag
elado dothan konfig! UP neki
-
gerjus
senior tag
-
gerjus
senior tag
-
Ősember
őstag
vegyétek vigyétek!
-
KINKY_007
aktív tag
Jó cucc! El vele!
-
gerjus
senior tag
UP
-
gerjus
senior tag
Koszonom az upppokat , vegyetek vigyetek , ha kell gamer konfig ha kell letolto egy szap nagy passziv bordaval , nem fogyaszt es meg olcso is !
-
Domy
aktív tag
Nagy nagy UP! a kiváló motyónak! Sokáig ilyenről álmodtam! Most meg nincs lóvém
-
Achill3uS
nagyúr
csak ugy mellékesen, superpi 1M 30.606s @2400mhz / 400mhz 2-2-2-5, a64-ben ehhez 2800mhz kell kb
nagy upp
-
Kroni1
veterán
Ez azt jelenti hogy 2.4GHz-en megy 200as fsb-vel? Nagyon Brutál ha igen!
Nekem mellesleg egy 1.2GHz/400-as Mobil P4-em megy most asztaliban 2.4/800-on, szóval UPP a 200as fsb-nek!!! -
brasil
senior tag
embeeeer...
upp -
gerjus
senior tag
UP
-
gerjus
senior tag
Egyben 100 000 HUF ert viheto !!! Egy vidkari kell bele es kesz a brutal konfig !!
-
gerjus
senior tag
Ja igen elsosorban KP re lenne szuksegem nagyreszt amit betudok szamitani esetleg az 1 jol huzhato 775 os Cerka D !! Ill valami olcso DDR2 es memot esetleg, 2x512 - t !!
A konfig nagyon jo egy 7800 GT vel minden szepen megy rajta atomstabil 200 Mhz n azert adom el mert nem birok magammal nem a konfig hibaja !
Nalam ki lehet probalni mindent megnezni tesztelni stb. -
gerjus
senior tag
Eladnam a cimben szereplo konfigot egyben kulon mind1 de jo lenne ha minden elmenne !!
- Alaplapot P4GD1 nem kell bemutatno asszem doboza minden tartozeka gari nincsen ra mar en is anelkul vettem - 24 K
- Pentium M 730 1,6 Ghz en 200 as FSBn hasznaltam minimalis + feszel ezt gyari coolerral is nyugodtan lehet tolni ez nem termel hotLehetne jatszani FSB kkel nekem a 200 volt a lenyeg az meglegyen menne foljebb a proci tuti !! -- 35 K
- A data 2x512 533 as ram mielott mindenki jonne es jol elmondana hogy marpedig ilyen a-data nincsen azt megkerem ne tegye mert van , egyreszt itt van a gepembenmasreszt regen volt a site - on mostmar nincsen tudom, USA bol jott 1 eve kb piros A data borda van rajta nem szedtem le -- regebbi p4 konfigommal 533 on tudtam hajtani 2,5/3/3/7 en 2,7 v vel siman alacsonyabb frekin megy 2/3/3/6 ot is tobb fesszel lehet menne feljebb is nem teszteltem tovabb
-- 35 K
- Asus ct 479 atalkito nem kell bemutatnom szinten kintrol jott , gyari coolerja nem volt sokat hasznalva most is viz van a procin !! -- 10 K
Akkor hajra !!
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest