Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Van abban valami amit ír és tényleg lehet a dolog oda-vissza megtévesztő.
Egyébként az iPhone nálam RAW-ra van állítva. Aztán próbáltam utómunkálni képeket, akár úgy is, hogy automatán, de valahogyan mindig a nyers kép tetszett jobban és visszaállítottam. Ha nem mondod, hogy sótlan a leves, megeszem úgy én finom akkor is úgy ahogy van, ha egyébként ízlik
Rá kellett jönnöm, hogy nem elég a szoftvert tudni állítgatni a fotó retusálásához, az is kell hozzá, hogy tudjam milyennek kell lennie egy jó képnek. Legalább is azt hiszem vagy csak ennyire nem vagyok képben
Meg az sem mindegy, hogy milyen eszközön nézi az ember a produktumot.Szóval, lehet, hogy a Sony is jó képet gyártana nekem úgy ahogy van
-
TESCO-Zsömle
titán
Az asszociációk miatt megtévesztő a dolog. Te tudod, én tudom, ők valahol apró betűvel le is írják, de az egyszeri emberhez csak az jut el, hogy a keynote-ot iPhone-nal rögzítették és arra fog asszociálni, hogy a farzsebből előkapott telefonnal készített videói is ilyenek lehetnek, mert ez az a felhasználás, ami az ő fejében van.
#39 Fritz Teufel: Nekem az alaplapomon a garancia utolsó napján, vasárnap este 21:17-kor adta fel a harcot az USB-vezérlő.
Hálát adok az égnek, hogy ma már a legtöbb CPU az SoC, így maradt 4 port hátul, ami működött, egy 7-portos HUB-bal meg tudtam oldani a dolgot.
-
Fritz Teufel
addikt
Igazából nem vesződtem a gariztatásokkal. Inkább olyan választok, amiknél jó eséllyel nem kell ilyesmivel számolni.
Egészen biztos vagyok benne, hogy jók a Sony cuccok, de azt is tudom a használati tapasztalatok alapján, hogy nem én vagyok a célközönség számukra.
mad823: az ApplePie Joe, vagy Tech2 Laci vagy... és még sorolhatnám, hogy ki mindenki szokta mondani, hogy éppen az a részt vegy ezt vagy azt a részletet a telefonnal vette fel. És ez még csak a jéghegy csúcsa! Vicces, hogy akár még mozifilmben is előfordulhat ilyesmi: https://screenrant.com/martin-scorsese-wolf-wall-street-iphone-camera/
-
Fritz Teufel
addikt
Nem tudom. Én sem a Sony-t választottam, pedig nekem is fontos a fotó és videó minőség. Szerintem a Sony valóban profi készülék, ahhoz komolyan érteni kell, hogy abból kihozd azt ami benne van. Ha nem értesz a fényképezéshez, akkor nem versenytársa az Apple vagy a Samsung flagship készülékeinek.
Nekem az a mentségem, hogy a Sony egyetlen terméke még nem futotta ki nálam a garancia idejét és a lejárat előtt elromlott. Kivéve az egy Vaio notebookot, amiről az első héten elkezdett lekopni a festék, de még ma is működne, ha nem cseréltem volna 9 év szolgálati idő után egy Dell Inspiron 7559-re, ami aztán csak 2 évet bírt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest