- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
sEtuke
tag
válasz
Peathee #1021 üzenetére
Most már én is belegabalyodtam a saját problémámba!
Még egyszer,én azt szeretném,hogy a videokarimmall egyszerre tudjak két monitort használni! Az egyiket kiterjesztve,a másikat meg ugye fő monitornak. A videokarin van egy DVI,egy VGA,és egy HDMI kimenet. Az egyik monitoromon van vga,és dvi,a másikon pedig csak vga. Nekem van egy vga-vga kábelem,ezzel menne a kiterjesztett,és van egy dvi-hdmi,erre szeretném a fő monitort. Az úgy jobb megoldás lenne,ha vennék egy vga-dvi átalakítót,és úgy menne a fő monitor?
Bocsi,ha megint érthetetlenül fogalmaztam meg a búbánatom..
-
sEtuke
tag
Sziasztok!
Következő kérdésem lenne: adott lenne egy nvidia geforce gt 620-as VGA. Kérdésem az lenne,hogy megoldható lenne 2 monitor rákötése? Úgy tervezném,hogy egy monitor használja a rendes monitor portot,a másik pedig DVI-VGA kábellel kapcsolódna a másik monitorra. Ez megoldható valahogy? Bocsi,ha nem érthető amit hablatyolok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest